Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Copak je to za máničku? Po Vondrovi „spustil deku“ i exministr John

Autor: val - 
19. listopadu 2015
19:55

Sedávali spolu v jedné vládní lavici, teď už se ale o politiku zajímají spíš okrajově. Alexandra Vondru, bývalého ministra obrany, a Radka Johna, exministra vnitra, spojuje nyní nová věc – poté, co zkrachovala Nečasova vláda, výrazně změnili vizáž.

Jako vejce vejci jsou nyní dřívější vládní kolegové Radek John (VV) a Alexandr Vondra (ODS). Oba po skončení ve vrcholné politice lidově řečeno „spustili deku“.

Vondra nedávno svou proměnu popsal ve Studiu Blesk. Prý je spojena především s vrozeným rebelstvím a potřebou odlišit se jako správný opoziční politik od vlády. „Máme tu vládu úplně holohlavou počínaje Sobotkou konče Babišem, tak ta opozice se přece má nějak odlišit,“ sdělil Vondra pro Blesk.cz.

John: Užívám si svobodu

John má k dlouhým vlasům prozaičtější důvod. „Holohlavá vláda je mi upřímně lhostejná, pokud vyloženě neškodí. Užívám si svobody a nezávislosti,“ vyjádřil se John pro Blesk.cz.

Oba dva bývalí ministři se už ve vysoké politice neangažují. Vondra se v současnosti věnuje hlavně přednáškám na vysokých školách a je ředitelem Centra transatlantických vztahů při CEVRO Institutu. John nyní působí jako šéfredaktor časopisu o bezpečnosti.

Co řekl o své proměně Alexandr Vondra:

Video Alexandr Vondra mění image na „Rumcajse“: Jsem zvědavý, jestli mě Jágr dohoní. - Zuzana Štíchová, Jan Brunclík
Video se připravuje ...

vi3ol ( 20. listopadu 2015 23:21 )

 Už jsem zažil ledacos, ale takovouhle sešlost diskutujících idiotů nepamatuji.. prostě stárnu a blbnu..možná to dělá ten pátek..už fakt nevím..

st.rec ( 20. listopadu 2015 18:11 )

Charita rozdávala bezdomáčům,tak si byli pro nový vohozy a vypadají podle toho.

panda82 ( 20. listopadu 2015 10:54 )

Proboha co chtějí zamaskovat tito břídilové, mají strach , z indentifikace, že by je dostihla spravedlnost, to je jen sen o spravedlnosti, maskovat se by nemělo pomoci

gabreta ( 20. listopadu 2015 10:34 )

Vondra je po studujících syncích Chartistů Diensbierovi a Bendovi za totáče, taky zajímavej student. Jak asi mohl tenkrát studovat, když Karlovku ukončil v r. 1984? Kdopak je asi na školách držel? Že by STB za spolupráci, když byli všichni tak utlačovaní??

ellenic ( 20. listopadu 2015 10:33 )

Vondra měl vždycky ránu a ani tímto to nevylepšil . Stačí se podívat na lidi v politice, dobrá místečka za velké peníze, členství v různých výborech a dozorčích radách jim ještě přilepšuje. Většinou to jsou nenažranci, kteří když je možno mít, tak to většinou dostanou. Bohužel. Neznám schopného politika i ten Stropnický mne zklamal . Nejdříve tím, když opustil svoji rodinu kvůli Žilkové. To už vážně nebyla k mání inteligentní, sympatická ženská . Takhle to vypadá, že na něho zbyla jen ona .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa