Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bude Kalousek dalším Karlem? „Přetvařovat se v 55? Byl bych nevěrohodný,“ míní

Autor: Václav Lang - 
12. listopadu 2015
19:35

Dosavadní druhý muž TOP 09 Miroslav Kalousek brzy převezme žezlo po Karlu Schwarzenbergovi. V rozhovoru pro Blesk.cz řekl, že kvůli tomu nechystá žádnou osobnostní proměnu, která by mu přihrála body. Druhým Schwarzenbergem prý stejně nikdy nebude. Neobává se však, že by výměnou v čele přišla TOP 09 o voliče.

„Z Miroslava Kalouska nikdy nebude druhý Karel Schwarzenberg. Miroslav Kalousek bude vždycky Miroslavem Kalouskem, těžko můžeme jeden nahrazovat druhého,“ řekl Kalousek v rozhovoru pro Blesk.cz.

Že by kvůli nové roli zahájil osobnostní proměnu v kladného hrdinu? „Nepřipadám vám dostatečně kladný?“ dotázal se první místopředseda TOP 09 a dodal, že kdyby se v 55 letech začal přetvařovat, byl by nevěrohodný.

To, že se víc zajímá o otázku lidských práv a svobody, jak to o něm nedávno řekl i Karel Schwarzenberg, prý není z jeho strany účelové, ale spíš k tomu dřív nebyly důvody. „Dřív jsem se možná dopouštěl té naivní úvahy, že je to samozřejmost. Jak vidíte, ona to samozřejmost není,“ prohlásil.

Změní se Kalousek kvůli nové funkci a uškodí TOP 09 výměna za Schwarzenberga? Podívejte se na rozhovor:

Video Studio Blesk - Miroslav Kalousek - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

hrr33 ( 16. listopadu 2015 12:33 )

Kalousku ,Kalousku jiné to už nebude, co pak se stalo odsunuli tě od korýtka a proto kopeš a kopeš

jarypadlo ( 16. listopadu 2015 11:24 )

Přetvařovat se opravdu netřeba,vychlastanec vypadá pořád stejně blbě.Diskuse chybí u článku o Zemanovi a oblibě islámu.Zeman by do mešity chodil dost těžko,ale Kalousek by se nemohl napít žejooo.

ohrazenice ( 16. listopadu 2015 08:45 )

Národní Fronta Kalousek tomu že je 55 let? to ho ten chlast pořádně zničil. Vzkaz pro mladé. Jestli v 55 letech chcete vypadat jako Kalousek tak chlastejte a kuřte. Národní Frontě Kalouskovi nemohou pracovat játra a ledviny jak by měli. Cirhoza jater a rozedma plic.

stanislavpolacek ( 16. listopadu 2015 07:04 )

Dosavadní druhý muž TOP 09 Miroslav Kalousek brzy převezme žezlo po Karlu Schwarzenbergovi. Ty dva se hledaly až se našly, jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet, a tohle sedí ve Vládě, hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa