Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kalousek nevyloučil vládu TOP 09 a ANO v Praze. Nevidí ji ale jako perspektivní

Miroslav Kalousek ve Studiu Blesk
Miroslav Kalousek ve Studiu Blesk  (Autor: Blesk - Martin Pekárek)
Autor: Václav Lang - 
12. listopadu 2015
11:49

1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek sice nepovažuje případnou koalici TOP 09 a hnutí ANO na pražském magistrátu za perspektivní. Vadí mu zejména častá změna postojů hnutí a názorové obraty „o 180 stupňů“. Ve Studiu Blesk ale zároveň spolupráci nevyloučil, stejně jako den před ním předseda ANO Andrej Babiš.

Po rozpadu magistrátní koalice ANO změnilo názor a připustilo, že se začne bavit o spojenectví s TOP 09. Přitom nevraživost mezi lídry obou stran, Andrejem Babišem a Miroslavem Kalouskem, je dobře známá.

Kalousek v rozhovoru pro Blesk.cz řekl, že o spolupráci na magistrátu rozhoduje pražská organizace a pražský poslanecký klub TOP 09, takže jim nebude bránit se s babišovci sejít. „Jenom jim zdvořile doporučuji, ať berou s velkou rezervou, co jim kolegové řeknou, protože to, co jim dneska řeknou, nemusí zítra platit,“ prohlásil.

Hnutí ANO jako partnera by se prý obával a koalici s ním nepovažuje za perspektivní, ale zároveň ji nevyloučil. „Spekulaci si nemohu dovolit,“ odpověděl na dotaz, co by se dělo, kdyby pražská TOP 09 spolupráci s ANO prosazovala.

Co si myslí Miroslav Kalousek o případné koalici s hnutím ANO na magistrátu? Podívejte se na rozhovor:

Video  Miroslav Kalousek o ANO  - Lukáš Červený, Václav Lang
Video se připravuje ...

bezdrat ( 12. listopadu 2015 17:25 )

 Tak co? ví někdo??????? http://www.novinky.cz/domaci/386188-nevideli-jste-milose-top-09-hleda-svedky-zemanovy -ucasti-na-demonstraci-v-listopadu-1989.html

moiaza ( 12. listopadu 2015 16:56 )

 Tento lidovecký Jidáš připustí koalici s čertem, ďáblem a klidně i s Paroubkovými marťany.

frantacizek ( 12. listopadu 2015 13:56 )

 aaa tak už si toho neléčeného alkoholika a latentního komunistu Andrej koupil

petrfanda ( 12. listopadu 2015 13:48 )

https://www.youtube.com/watch?v=2T6UNXvcDu4

realistaii ( 12. listopadu 2015 13:41 )

usa vláda postavila alkajdu, al nusra, uč, i čečenské džihádisty http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-nasadi-v-boji-proti-rusku-specialni-muslimsky-prapo r/ muslimský prapor, který bude složený z Ázerbájdžánců, krymských Tatarů, Čečenců, Uzbeků a dalších národností. Islámský stát - Made in USA. Migrující pěšáci v hybridní válce proti Rusku. Proválčí se svět k „novému řádu“? http://www.novarepublika.cz/2015/09/exodus-biblickych-rozmeru-proc-prave.html Americký plán na ovládnutí světa . Píše pro ParlamentniListy.cz Martin Koller a o vlastizrádné vládě. čtivo zajímavé. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Americky-plan-na-ovladnuti-sveta-a-cesky-m inistr-narozeny-v-USA-Martin-Koller-odkryva-motivace-ceskych-politiku-v-uprchlicke-krizi-399901. te rorismus vlády USA fašismu, důkazy ::6. říjen 1976 teroristi vlády USA dali bombu do kubánského letadlač.455 se 73 cestujícícmi =každý spojenec usa je terorista http://www.novarepublika.cz/2015/09/zaplati-americane-konecne-reparace-za.html  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa