Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ransdorf se vzteká: Otec Petra Vejvody je komunista a nikdo si toho nevšiml

Autor: val - 
4. listopadu 2015
10:20

Komunistický průšvihář, europoslanec Miloslav Ransdorf o sobě dal znovu vědět. Tentokrát si postěžoval, že veřejnost nechala bez povšimnutí fakt, že Kamil Vejvoda, otec zavražděného studenta Petra ze Žďáru nad Sázavou, je členem KSČM. Když mu prezident před týdnem předal pro jeho syna státní vyznamenání in memoriam, poděkoval tím podle Ransdorfa právě straně s třešněmi a rudou hvězdou ve znaku.

„O daru odvahy promluvil Miloš Zeman, když 28. října předával u příležitosti státního svátku vyznamenání na Pražském hradě. Ve svém projevu zvládnul jedním dechem kopnout do komunistů (in memoriam vyznamenaný František Kriegel podle něj ,podlehl komunistické ideologii‘), aby jim vzápětí, aniž to tušil, poděkoval,“ prohlásil Ransdorf.

Postěžoval si, že se nikdo nezmínil o stranické příslušnosti otce Petra Vejvody, který za syna přebíral medaili za hrdinství in memoriam. V dojemném okamžiku mu vestoje tleskal celý Vladislavský sál. „Nikdo, žádný novinář ani politik neuvedl, že tento muž je předsedou Okresního výboru KSČM ve Ždáru nad Sázavou. Do komunistů se tolik let kope a teď se jednomu z nich dostalo ovací,“ uvedl. Závěr svého textu, který v úterý publikoval, doprovodil mottem: „Do komunistů se kope, ale marně. Síla věcí je větší než síla slov.“ Ransdorf patří mezi nejvýraznější tváře komunistů. Spíše než politickou aktivitou na sebe ale upozorňuje průšvihy. Proslul například svými četnými autonehodami. Jen od roku 2007 způsobil vlastní vinou tři nehody na území ČR, z nichž dvě skončily zraněním chodců. V jednom případě údajně řídil opilý. Proslavily ho také fotografie, jak pospává v Evropském parlamentu, nebo reportáž nizozemských novinářů, kteří ho obvinili, že se chodí do Parlamentu jen podepsat, aby inkasoval denní náhradu 300 eur. Měl také problémy s několikamilionovými dluhy, což vedlo až k exekuci.

Video Metál pro Petra Vejvodu, který bránil spolužačku. - Jan Brunclík
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ebati ( 5. listopadu 2015 10:30 )

Ty slepičí čtenářko bulváru, dřív, než začneš kvokat, přečti si, co Ransdorf napsal doopravdy, a ne jen to, co vyblili bleskáči.

fjdksla ( 4. listopadu 2015 19:16 )

Ransdorf o voze, blesk jako vždy o koze. Kdybys měl blesku koule, napíšeš pravdu: Nesmíme psát o jeho politických aktivitách, které se našemu zaměstnavateli nehodí do krámu, a máme za úkol ničit mu pověst rozmazáváním, nafukováním a vymýšlením jeho "průšvihů". Myslící si přečetli Ransdorfův originální text (http://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Miloslav-Ransdorf-CSc-3263/clanek/Dar-odvahy-64917), nemyslící jako vždy skočili po bulvárním předhozeném soustu.

cipisek134 ( 4. listopadu 2015 17:10 )

kverry:

smoyde ( 4. listopadu 2015 15:38 )

Vocas Ransdorf nestojí za názor, pijan co zvládá bouračky v pracovní době.

kverry ( 4. listopadu 2015 13:57 )

Bravo cipísku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa