Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Provokatéři Ztohoven před Zemanem couvají. Do přímé konfrontace se jim nechce

Autor: vr, zst - 
22. října 2015
05:25

Na Hradě místo prezidentské standarty vyvěsili obří rudé trenky. Chtěli tím vyjádřit nesouhlas s hlavou státu. Když ale dal Blesk umělcům ze Ztohoven příležitost komunikovat přímo s Milošem Zemanem (71), zjistilo se, že mají takříkajíc naděláno v kalhotách.

V neděli si můžete na Blesk.cz pustit už čtvrtý díl pravidelného pořadu S prezidentem v Lánech.

Jako vždy dali scenáristé Zemanovým kritikům a oponentům možnost předtočeného dotazu, na který by hlava státu musela reagovat v živém vysílání. Toto odmítnutí ale nečekali. Po dvou dnech, kdy se skupina Ztohoven scházela a rozmýšlela, zda do toho půjde, totiž přišla od jejího mluvčího Petra Žílky následující SMS: “Děkujeme za možnost, ale nakonec jsme nepřišli na otázku, kterou by Zeman snadno neotočil proti nám.”

Příležitosti ke konfrontaci, která se v pořadu S prezidentem v Lánech nabízí, přitom v minulosti využila celá škála kriticky naladěných politiků, odborníků, a dokonce i skupina Podhradí. Ta si klade za cíl zbavit Zemana prezidentského postu a vyjmenovává totožné argumenty jako Ztohoven.

Kde: na BLESK.CZ Odkud: Zámeček Lány Kdy: NEDĚLE 25. ŘÍJNA od 11:00 

JEDINEČNÁ ŠANCE: ZEPTEJTE SE ZEMANA Máte dotaz, který chcete položit hlavě státu? Ať už jde o cokoliv včetně celospolečensky ožehavých problémů, máte šanci! Zeptejte se na webu Blesk.cz a my nejzajímavější dotazy budeme tlumočit přímo hlavě státu v přímém přenosu. 

Online chat

salto ( 23. října 2015 11:11 )

baví ho to

vladimir1950 ( 22. října 2015 14:32 )

Jak je vidět, jsou to připosr.ní "blbečci" jak správně ocenil jejich akci Zeman. "Pražské kavárně" najednou došla slova, je to prostě hnůj a chlív.. Jen mne mrzí, jak je ta "rychlosoudkyně", která fandí zřejmě těmhle paznehtům, neodsoudila. K jaké skupině asi patří, jakou má na ně návaznost, že by podujatost? Neměl by se na to někdo podívat?

bizon_pepa ( 22. října 2015 11:48 )

Ale jo, rozumím. Háčky a čárky gerontům potíže občas dělají. To je normální. Spíš mě překvapuje tak málo životních zkušeností. Protože myšlenka PŘÍMÉ diskuze se Zemanem, je trošku zcestná.

jarypadlo ( 22. října 2015 11:36 )

Mě ještě napadlo že když jsou na úrovni performera Kohouta,mohli by stejný oděv vyvěsit autorovi toho nápadu.To možná bude solidní poprask.

salto ( 22. října 2015 11:29 )

Celá ta parta je jenom bandou vydlabanců, kteří si myslí bůhví jak jsou progresivní, erudovaní, popř. avantgardní a už to, že nepřišli na otázku na pana prezidenta svědčí o jejich duševní nahotě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa