Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pošahaná lůzo, prolhané psisko! Paroubkova Barbie plive jed až 30x denně

Autor: vr - 
13. října 2015
14:57

Nechoď, Aleno, na sociální sítě, mnohý příklad známe… Dříve politická novicka, která zdobila vedle Jiřího Paroubka (63), dnes manželka velvyslance Alena Borůvková (42) tak dlouho provokovala na Twitteru, až jí ostatní uživatelé doporučili péči psychiatra!

Choť českého velvyslance ve Švýcarsku Karla Borůvky (56) se do toho obula. Na sociálních sítích publikuje desítky příspěvků denně. Na Twitteru se začala hašteřit s lidmi z médií, kteří jí prý systematicky ubližovali, když chtěla před šesti lety proniknout do vrcholné politiky – konkrétně do vedení ČSSD.

Poté, co se navezla do mediálního experta Petra Schönfelda, ten odepsal na sociální síti pouze »mešuge«.

„Já teda mešuge asi nejsem, protože papír na hlavu nemám,“ bránila se pro Blesk Borůvková. „V tu chvíli jsem spíš z recese začala reagovat tak, jak oni na mě,“ dodala s tím, že jejím úmyslem bylo všechny vyprovokovat.

Povedlo se. V souvislosti s výpady na sociální síti jí uživatelé doporučili, aby vyhledala psychiatrickou péči. Někdo dokonce v neděli večer volal do rezidence velvyslance v Bernu, aby si na profil stěžoval.

Borůvková za vším opět viděla nepřátelského žurnalistu, tentokrát komentátora Práva Alexandra Mitrofanova. Ten projednou nic komentovat nechtěl. „Tuto paní mám dlouhé měsíce zablokovanou,“ napsal Blesku. Borůvková mu přitom na Twitteru nadává do »hub nevymáchaných« a »prolhaných psisek«. Navíc tvrdí, že ji neustále pronásleduje.

Co na to sám velvyslanec a manžel Borůvkové Karel? Nemyslí si, že by tohle vyjadřování na Twitteru mohlo nějak poškodit diplomatický flek, který by mu záviděl snad každý.

„Svobodně se může vyjadřovat na sociálních sítích, je to její lidské právo,“ bránil ji choť.

Opačného názoru je Borůvkové »málemšéf« Jiří Paroubek, který s údivem Twitter pročetl. „Myslím, že by ji měl nějak uklidnit. Tohle svědčí o velkém duševním přepětí. Je to vyjadřování zmateného člověka,“ řekl Blesku.

Sama autorka kontroverzních »tweetů« tvrdí, že jako obvykle nikdo nepochopil její recesi. Její manžel uvedl, že na ni novináři a uživatelé páchají hon a je »strašně tvrdě atakována«. Navíc prý prožívá složité období. „Zhoršily se jí vztahy s rodiči, má také zdravotní problémy, ale nikoliv psychického rázu,“ řekl Blesku.

Někdejší vysoce postavený diplomat však pod záminkou anonymity prozradil jinou realitu. „Ona má dlouhodobě pocit, že její schopnosti nebyly v politice dostatečně oceněny. Navíc má sklony ke stihomamu a hysterii. Ještě že umí ve společnosti udržet dekorum,“ řekl Blesku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tgbg ( 14. října 2015 09:43 )

Nebudou tam komouši a japonští kamikaze???

byvalyvoliccssd4 ( 13. října 2015 21:58 )

ČSSD je na prasáctví a zlodějinách postavená.

tomikoomik ( 13. října 2015 21:44 )

zindula

vog.ht. ( 13. října 2015 19:50 )

Přijdu!!!

vog.ht. ( 13. října 2015 19:48 )

Ty taky nebudeš nová p i č a

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa