Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Do sněmovny vtrhl polonahý pacient. Měl zlomené ruce a dožadoval se operace

Autor: val, mim - 
7. října 2015
14:47

Na recepci poslanecké sněmovny bylo ve středu ráno rušno. Přiběhl tam totiž zraněný nahý muž zahalený pouze prostěradlem a dožadoval se setkání s poslancem Tomiem Okamurou (SPD).

Muž dorazil na recepci ráno a dožadoval se poslance Tomia Okamury, informovaly Parlamentní listy, podle kterých se jednalo o pacienta z nedaleké Nemocnice Pod Petřínem.

Místo Okamury ale dorazil Marek Černoch (Úsvit), se kterým se byl muž ochoten bavit. „Nebyl agresivní. Odmítal odejít, chtěl mluvit s Okamurou, který ho údajně odmítl. Slíbil jsem mu, že ho vyslechnu a pokusím se mu pomoci pod podmínkou, že se vrátí do nemocnice,“ popsal Černoch pro Blesk.cz.

Domluvil mu operaci

„Řešil, že čeká na operaci, ale že ji chce na specializovaném pracovišti. Nejlépe ve vojenské nemocnici. Protože chce, aby u toho byli lékaři jak z chirurgie, tak z neurologie. Podařilo se mi vyjednat mu zákrok v brněnské nemocnici,“ dodal Černoch.

Jeho jménu mu prý přišlo povědomé. Dotyčný nebo jeho jmenovec se prý totiž na poslance dříve opakovaně obracel s žádostí o pomoc před exekutory.

Podobná situace se už letos ve sněmovně stala. V dubnu se jeden z návštěvníků pokusil spáchat sebevraždu skokem z galerie pro hosty mezi poslance. Zabránila mu v tom ale ochranka. Od září chrání před takovými případy speciální sklo instalované na galerii.

tgbg ( 7. října 2015 19:15 )

Měl ho ten přivandrovalý Japonský rákosák zoperovat sám.

mustafaibrahim. ( 7. října 2015 18:25 )

Zeman se už úplně zbláznil . Ústav pro českou literaturu reagoval na údajnou stopu vedoucí k článku Hitler je gentleman, kterou v úterý zveřejnil prezident Miloš Zeman. Akademici doložili a vysvětlili, že Ferdinand Peroutka Hitlera nechválil, nýbrž varoval před jeho politickou genialitou. Skutečná citace zněla trochu jinak: "Censura znemožnila mi posledně, abych upozornil na pozoruhodné politické schopnosti německého kancléře a abych varoval před jeho podceňováním,“ píše Peroutka v Přítomnosti z března 1938.Z celého textu zveřejněného ústavem vyplývá, že Peroutka skutečně píše o Hitlerových skvělých schopnostech ne proto, aby ho chválil, ale aby před ním varoval. Upozorňuje na to, že s nimi je mnohem nebezpečnější, a proto bychom ho neměli podceňovat.

putinovaprdel ( 7. října 2015 18:07 )

Nezamlouvejte Zemanův průšvih, vykutálný novináři!!! Velmi závažné téma je Mynář, kterej je fakt kokkkoot . Kancléř nedostal prověrku pro podmínečné odsouzení kvůli řízení auta v opilosti a také kvůli nevyjasněnému vlastnictví a úpravám pozemků na Moravě, kde působil, bydlel a podnikal. Dalšími důvody jsou držení anonymních akcií v jedné z firem a také to, že NBÚ neinformoval o nehodě pod vlivem alkoholu před 30 lety. Bravo, pane prezidente, čím dál lépe!

xindlceskej ( 7. října 2015 17:55 )

Zavri tlamu ty debile, buď rád, že tam je! Jinak už bys dávno nosil na palici turban nebo dělal ciganum poskoka

frantacizek ( 7. října 2015 16:34 )

a té Okamuře vyšel asi jako onuce, tak ten japonský pupčák ani nehnul brvou to tam v té sněmovně bude za chvíli sedět každý cikán se základkou nebo pomocnou, když může tenhle

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa