Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Expolitik Macek se potřetí oženil. Před svatbou si rýpl do Mynářovy prověrky

Macek se svou novou ženou
Macek se svou novou ženou  (Autor: Facebook.com)
Autor: všm - 
28. září 2015
12:44

Bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek vzbudil znovu pozornost médií a sociálních sítí. Nikoliv návratem do politiky, s kterou se rozloučil v roce 2001, ale svou třetí svatbou. 70letý bývalý politik si vzal svou dlouholetou přítelkyni Petru Hrochovou, která je o 42 roků mladší. Ještě předtím si ale na svém blogu stačil zafilozofovat nad zbytečností prověrky pro hradního kancléře Vratislava Mynáře.

25. září si řekli své „ano“ Miroslav Macek, spoluzakladatel ODS, s Petrou Hrochovou. Po události se podělili o fotky i na sociální síti. „Milí přátelé, ještě jednou moc děkuji za gratulace ke svatbě a přeji krásný sváteční den,“ napsala Hrochová-Macková na Facebook.

Pro bývalého politika jde o třetí pokus vstoupit do manželského svazku. V roce 2001 ho opustila manželka Alexandra, v roce 2007 následoval další rozvod s Čechošvýcarkou Janou Blochovou. Obě nesnesly jeho nevěry.

Macek se ale před svým velkým dnem nevěnoval rozhodně jenom svatebním přípravám. Na svém blogu si také zafilozofoval nad současnými politickými tématy. Například nad tím, že hradní kancléř Mynář nedostal bezpečnostní prověrku.

„Tak kancléř Mynář nedostal bezpečnostní prověrku. Přitom, pokud jde o věci ‚přísně tajné‘ (za celou mou vládní kariéru šlo vždy o dokonalé prkotiny, které mohl klidně vědět každý), i kdyby byl ‚odejit‘ a přesto je chtěl znát, stejně mu je kamarádi rádi zreprodukují,“ okomentoval Macek na svém blogu. „Ten prověřovací úřad bych klidně zrušil, byť by NATO asi chvíli prskalo, ovšem za desetinu z ušetřených peněz by se pořídila skvělá vysvětlovací kampaň, jak to u nás chodí,“ dodal expolitik.

Vášeň k blogování sdílí se svou novou ženou. Ta zase pro změnu ráda a často píše o své lásce k vínu i vinařství – hlavně rakouskému.

Macek kdysi způsobil poprask i svým políčkem Davidu Rathovi:

Video Miroslav Macek si vyřídil účty s Davidem Rathem - Youtube.com
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kurnika ( 29. září 2015 13:47 )

Nevěsta vypadá moc hezky. Jinak Macek to je velký šukal..Ten bez toho nebude. Taky je ovšem bohatý a docela sympatický....no neberte to....

karllos.dc ( 29. září 2015 08:41 )

Tak to bych chtěl jednou taky!! Takovou mladou kočku mít v 70 v postely, to musí být super. Bába se kopne do pr..dele (stejně může akorát tak strašit v zelí)a ještě si zpříjemnit těch pár let

aaobcanka ( 29. září 2015 05:58 )

Macek = jedna velká plastika, vyžehlenej ksichtík od kámoše, fuj, hnus. Co je přirozené, je milé. Dědku starej, že se nestydíš.

aaobcanka ( 29. září 2015 05:55 )

Další ubožák jako Gott, Karel Svoboda, Soukup, Menzel atd. Všechny je vyřízneme a bude klid. Všichni víme, že bez modré pilulky si ani nevrznou, trubci s tzv. půl šestou. Zdraví 2 veterinářky z metropole. PS : Jinak ale hezká vnučka

dzambulka007 ( 29. září 2015 00:32 )

Spíš kurvičce než husičce. Kdyby měl běžný důchod, asi by se nevdala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa