Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Expremiér Stanislav Gross (†45) nemá hrob: Rodiče netuší, kde je urna!

Autor: red - 
9. září 2015
05:00

Hodně hořké pocity zažívají rodiče zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45). Vůbec netuší, kde je urna s popelem jejich syna!

Grossovi rodiče dodnes nevědí, co s ní vdova Šárka (45) zamýšlí a jestli jejich syn vůbec někdy bude mít hrob. „V této zemi má na vyzvednutí ostatků v první řadě právo manželka zemřelého. A my do toho jako rodiče nemáme co mluvit. To je to nejhorší... My teď nevíme nic, ani kde teď je...“ lomí otec rukama.

„Moje paní se dokonce ptala její matky, když jí přála k svátku, jestli něco neví… A taky nevěděla. Že se jí na to prý ani nemůže zeptat! Na nás už je toho moc...“ div mu nevyhrknou slzy.

Urnu s ostatky má nejspíš vdova Šárka pořád někde doma, zřejmě v domě ve Slivenci. Hrob ale podle zjištění redakce expremiér dodnes nemá...

„Jednání okolo pronájmu hrobu byla přerušena, a tak ostatky zatím nemohou být uloženy. Jedná se sice už o konkrétní hrob, ale zatím nic uzavřeno nebylo a k žádné dohodě nedošlo,“ oznámila Blesku pracovnice správy hřbitova na pražském Vyšehradě.

Ceny za takovéto hroby se pohybují ve statisících. Vzhledem k tomu, že Grossová má konto prázdné, musela si půjčovat i na dovolenou a jejím jediným příjmem je dnes nájem z jejich luxusního bytu v Miami (Blesk informoval), je dost možné, že koupi hrobu odsunula na druhou kolej.

Minimálně do doby, než objeví, kde skončilo 70 až 100 milionů z jejich společného účtu. Ty měl Gross krátce před smrtí někam »odklidit«, a ona neví kam...

 

pouták pouták | archiv Blesku

zarazenyprd ( 9. září 2015 20:48 )

Co peklo schvátí, nerado vrátí. Standa do něj sjel pro milionové skluzavce.

kvik.kvak. ( 9. září 2015 18:29 )

Trochu chudé nemyslíš. Rodiče by měli být na prvním místě, kteří by měli mít právo vědět, kde jejich syn odpočívá. Jenže ona, i kdyby chtěla tak jim to říct, nemůže, protože Gross žádný hrob nemá. Nikde žádné místo nekoupila. Žhavá na prachy, hlavně, že nedopustila pitvu a spěchala na spálení. Zemřel pár dní po té co se dozvěděla, že miliony zmizely, dost divné a další věc je, že měl ve vlasech těžké kovy. Jasná otrava. Kdo to byl?

dudinka ( 9. září 2015 17:06 )

Vy jste alespoň při své dceři, ale já musela od rodičů pořád poslouchat, jak jsou má tchyně s tchánem úžasní, a že se jí vůbec nediví, že mě nemá ráda atd....

dudinka ( 9. září 2015 17:01 )

Nechápu, co se Grossovi rodiče tak diví. Rodiče všeobecně mají povinnost dítě vychovat a řádně připravit do života, to je všechno. Pak ho mají pustit do světa, ať ukáže, co umí. Připadá mi logické, že o místu posledního odpočinku rozhoduje partner/ka. Ať se s jeho ženou raději koukají domluvit, jinak mají smůlu. Vztahy v rodince zřejmě nebyly nejvřelejší...

nojasne ( 9. září 2015 15:52 )

A snacha má zase právo vědět, kam ulil ty milióny v poslední den, kdy ještě udržel pero v ruce. Hrob není podstatný, důležitý je, že si teď Standa v pekelným kotli může třeba představovat, že to je parní mašinka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa