Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Prázdniny politiků: Bendl se synem, Škromach u bazénku, Dolejš v plavkách

Autor: simao - 
4. srpna 2015
06:29

Prázdniny jsou v plném proudu, volný čas se svými blízkými se snaží trávit i politici. A nemusí to být daleko za hranicemi Česka. Jiří Dolejš (KSČM) se pustil do grilování a pochlubil se i fotkou, jak jel nakoupit na kanoi, Petr Bendl (ODS) s manželkou a synem vyrazili na výlet. Jak jinak než u bazénku si pořídil fotku Zdeněk Škromach (ČSSD), ze zahraničí pak poslal další vzkaz Andrej Babiš (ANO).

„Měl bych myslet na zdravou výživu, ale maso je maso,“ napsal komunista Dolejš k fotce, kterou poodhalil část svého soukromí na Facebooku. A nejen soukromí. Místopředseda ÚV KSČM má pravdu, tohle je maso. Dolejš vyrazil grilovat jen v plavkách, které nejspíš pamatují minulý režim. Střihem minimálně. Vedle toho však ukázal i další ze svých prázdninových schopností. „Prý se valí tropy, dobré se zásobit i nápoji. A na nákup u jezera jak jinak než lodí,“ napsal pak Dolejš k další várce fotek, tentokrát s kanoí.

Měl bych myslet na zdravou výživu, ale maso je maso...

Posted by Jiri Dolejs on 1. srpen 2015

To exministr zemědělství Petr Bendl má rád jiné projížďky. A tak vyrazil se svými koňmi do přírody. Pohodu v jezdeckém sedle přitom vyměnil za předchozí výlet s rodinou – předtím se totiž pochlubil snímky z výletu s manželkou Petrou Bendlovou a synem Adrianem, který se narodil letos v březnu při domácím porodu.

„I chlapi mají své dny. Na pivo se musí,“ napsal Bendl na Facebooku k roztomilé fotce s malým Adrianem a užíval si s rodinou pohodu na Vysočině. S manželkou si udělali výlet ke kostelu sv. Kateřiny u Počátků, ale také k jezírku přání, slibů a tajemství, kde zamkli svůj zámeček.

Jezírko tajemství, přání, trápení... zamknuto...

Posted by Petr Bendl on 31. červenec 2015

Zatímco na Blesk.cz o víkendu proběhl úspěšný pořad S prezidentem v Lánech, Zdeněk Škromach má vlastní show. „Hezký večer, Hovory od bazénku jsou na cestě,“ napsal ke své fotce jak jinak než od bazénku. Tentokrát v županu. Škromach se však netají ani tím, že i on by se chtěl stát prezidentem. Vzal by si bazének i s sebou do Lán?

Zdeněk Škromach chystá další Hovory od bazénku. Zdeněk Škromach chystá další Hovory od bazénku. | Facebook

Šéf vzbouřenců z Úsvitu, kteří z hnutí vypudili svou někdejší ústřední tvář Tomia Okamuru, Marek Černoch na sociální síti také ukázal, jak tráví volný čas. Vyrazil na hudební akci Noc s hvězdami na zámku Zahrádky. A ulovil fotku s hercem a muzikálovým zpěvákem Romanem Vojtkem. A nebo Vojtek ulovil fotku s ním?

České luhy a háje naopak opustil ministr financí Andrej Babiš, který vyrazil do Francie. Zatímco řada politiků si své soukromí bedlivě hlídá a na sociálních sítích jsou na informace o programu ve svém volném čase skoupí, u šéfa ANO to tak úplně neplatí.

Tentokrát však neuveřejnil momentku sebe samého, ale kolegy poslance, kterého prý ve Francii potkal. Ani během volna si Babiš neopomněl rýpnout do svého předchůdce v ministerském křesle Miroslava Kalouska, kterého přirovnal k Pinocchiovi s dlouhým nosem.

Zároveň se Babiš dostal ke své ožehavé (ne)návštěvě pořadu Otázky Václava Moravce, kvůli které se dostal do slovní přestřelky právě s moderátorem pořadu Moravcem. „V Cannes jsem potkal Kalouska. Měli jsme spolu vystoupit 27. 9. v Otázkách Václava Moravce, ale kvůli jeho soukromému programu jsem souhlasil to přesunout na 4. 10.,“ napsal Babiš o víkendu na svém oficiálním profilu. Co si asi v Cannes s rivalem Kalouskem pověděli?

V Cannes jsem potkal Kalouska. Měli jsme spolu vystoupit 27. 9. v Otázkách Václava Moravce, ale kvůli jeho soukromému programu jsem souhlasil to přesunout na 4. 10.

Posted by Andrej Babiš on 2. srpen 2015

radkapatka2014 ( 4. srpna 2015 11:26 )

 Dolejš tam nad tím masem stojí jak neandrtálec !

jarypadlo ( 4. srpna 2015 11:24 )

Ladiku možná když mají prázdniny tak ani nekradou. Jinak Černoch ulovil fotku se slavnějším,ne naopak.

ladik003 ( 4. srpna 2015 07:21 )

to jim to zije kdyz berou penize danovym poplatnikum jenom bych se rad zeptal zaco takove prachy berou ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa