Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zemanův kancléř Mynář a jeho Alex učí syna luxusu: Kočárek za 26 tisíc!

Autor: Vera Renovica - 
22. července 2015
11:58

Dvouměsíční Vráťa má sladký život. Jeho otec je nejmocnější úředník v zemi, hradní kancléř Vratislav Mynář (48). A na hruď ho denně vine sličná exmoderátorka Alex (32).

„Když mi maminka říkala, jaký já jsem byl lump a jaké se mnou měli trápení, tak musím zatím zaklepat, protože on je velmi hodný,“ pochválil synka kancléř poté, co Blesk zastihl jeho ženu, kterak malého Vráťu venčí na hradním nádvoří.

Mynářovi totiž bydlí přímo v areálu Hradu, a tak to Alex neměla daleko, když přišla malého tátovi ukázat před kancelář. To, že má teprve první dítě, pokládá sám kancléř za dost zvláštní, protože už mu bude padesát.

„Jsou momenty, kdy jsem si říkal: Proč jsem to neudělal dřív? Ale to jsem neměl Alex,“ tvrdí. Miminko už stihl okouknout také Mynářův šéf, prezident republiky Miloš Zeman (70). „Ano, pan prezident byl jeden z prvních, kdo ho viděl. Byl taková jeho první sudička, tak doufám, že mu dal do vínku samé kvalitní životní vlastnosti,“ řekl BleskuMynář.

A jednu životní vlastnost už Vráťovi s Alex vštěpují nyní – lásku k luxusu. Chlapeček se totiž vozí v kočárku, který stojí kolem 26 tisíc korun. A to je bezmála průměrná mzda v ČR. Co by na to řekl prezident, kovaný levičák?

Krásná Alex Mynářová vypadá po porodu výborně, jak dokládají fotografie Blesku. A to musela v těhotenství dost zvolnit. Miminko se navíc narodilo předčasně a císařským řezem. Tvář malého, kterého zatím schovává v kočárku, možná i proto střeží. „Snažím se být objektivní a miminek jsem viděla spousty. Ale on je opravdu krásný!” svěřila se po porodu Blesku a dodala, že malý Vráťa je podobou celý táta.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

eremita ( 22. července 2015 23:39 )

Kolik že investovali do skořepinky? Nic moc, normální cena kočáru dneška...Za Stegnera jsme vyklopili i s upozorňujícím všimným na ojedinělý typ v Tuzexu cca 4000,-. Stará doba, ale ten NÁŠ byl JEDEN v celé Praze, tedy to aspoň tvrdili a kdo by si za iluzi nepřiplatil, že?

honza666 ( 22. července 2015 22:21 )

Obyčejný kočárek, vy toho zase naděláte, ten máme jako druhý, dobře se skládá do auta.

borka30 ( 22. července 2015 16:50 )

Vypadají šťastně a cena kočárku přiměřená. Jsou i hodně dražší ve kterých naše cele- brity vozí své děti.

borka30 ( 22. července 2015 16:47 )

Však se jej klidně zeptejte, i když vám je do toho h---o.

y1xcvbnm ( 22. července 2015 16:38 )

zase láry fára, tady ten kočárek má kdekdo a nikdo se nad tím nepozastavuje. Krásné Alex nějak ztlousty nohy nebo se mě to zdá ??? Snad to není fotka z dnešního dne, to už by byla Alex v tom kabátě vařená.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa