Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zeman v tom není sám, falešného Peroutku nechává „raději“ zkoumat další politik

Autor: dv - 
5. července 2015
06:19

Bývalý starosta Prahy 10 a zakladatel politického hnutí Nezávislí pro Prahu 10 Bohumil Zoufalík se nechal stejně jako prezident Miloš Zeman unést nadějí, že článek Hitler je gentleman je pravý.

Stránku údajného mimořádného vydání Přítomnosti nalezla v Čapkově vile starostka Prahy 10 Radmila Kleslová a zveřejnila ji na Facebooku. Přestože se k vtípku ještě ten den přihlásil novinář Jaromír Slomek a historici odmítli pravost na první pohled, Zeman i Zoufalík stále neztrácejí naději. „Pana prezidenta jsem předběhl a nalezenou stránku jsem již nechal prověřit. Výsledek bude do týdne,“ uvedl Zoufalík.

Údajný článek Hitler je gentleman Údajný článek Hitler je gentleman | ČTK

„Já nevím, jestli to byl vtip novináře. My jsme se s paní starostou dohodli, že to necháme prověřit historiky. Pokud to bude originální, dostane starostka Kleslová mnou vypsanou odměnu,“ vzkázal Miloš Zeman ze své dovolené. Částka pro nálezce je 100 tisíc korun.

Ani starostka Kleslová se nenechala přesvědčit o tom, že ji a její tým z radnice někdo napálil a čeká na výsledky dalšího zkoumání. „Tento dokument bude, stejně jako další nalezené materiály, odeslán k expertíze Národního památkového ústavu. Teprve po vyhotovení odborné analýzy budeme moci sdělit definitivní stanovisko k jeho pravosti,“ uvedla na svém oficiálním profilu.

Video Zeman exkluzivně pro Blesk: Vypíšu odměnu za Peroutkův článek! - Redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

sores ( 5. července 2015 10:02 )

 Ať se raději zabývají odchodem černých co k nám přitáhli a vy.serou se na takové handrkování! Kdo co napsal nebo řekl, Česko má nezaměstnanost obrovskou,byty než za drahou hypotéku,žr.ádlo nekvalitní zato hodně, 1 místo na světě v rakovině střev, velmi nízké platy a důchody oproti jiným státům, vysoká zločinnost a krádeže atd. Toto ať řeší a ne takové blbosti!

povim_vam_pravdu ( 5. července 2015 09:50 )

Za falešný posudek o pravosti článku se může "znalec" šábnout o těch sto litrů s tou Kleslovou.

tgbg ( 5. července 2015 09:39 )

Zeman se zase usvědčil ze lži. Je to stejné jako jeho podpora ruského fašizmu. Tento ruský fašizmus-komunizmus zavraždil milióny a milióny lidí a stále pokračuje. To je daleko horší než článek, který si vyfantazíroval.

tgbb. ( 5. července 2015 09:35 )

Umím udělat věrohodnější falzum. Nabídněte cenu. Sto litrů za to snad stojí, nicht wahr?

luder ( 5. července 2015 09:32 )

Na tzv. Zemanovy hrozné chyby zatím nikdo neumřel! Ty americké chybičky stáli miliony lidí život! (Malé americké chybičky: výrok dle Schwarzenberga)!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa