Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petra Paroubková předvedla sexy tělo v bazénu: Po krvácení do mozku se ale stále zotavuje

Autor: vr, dce - 
10. června 2015
18:42

Petra Paroubková (41) předvedla sexy tělo na plaveckých závodech, kam přišla podpořit pětiletou dcerku Margaritu. A vrstevnice by Petře mohly jen závidět – postavu má jak dvacítka. Jenže se i čtyři měsíce po mozkové příhodě stále zotavuje!

Manželka expremiéra Jiřího Paroubka (62) šla podpořit dceru na plavecké závody v centru Prahy. Margarita za sebou měla ale pouze 10 lekcí, a tak ještě není v oddílu. I tak si ale zkusila s pomocí trenérky Edity znak, kraulové nohy i plavání s míčem a dostala diplom. „Byla tam nejmladší a já chci, aby se pořádně naučila závodní styly, které třeba já moc neumím,“ řekla deníku Aha! Paroubková.

I sama Petra smočila své vypracované tělo – v bazénu totiž pomáhala i ostatním dětem. Luxusní postavu předvedla v bleděmodrých dvoudílných plavkách. A to podle svých slov posilovnu nenavštěvuje. 

„Vždycky jsem byla hubená a docela mě to trápilo. Po porodu pár kil zůstalo a jsem za to ráda,“ prozradila. Vyznává ale zdravý životní styl a do lehké stravy nutí také manžela, kterému se tak postupně vytrácí pověstná „vana“.

Paroubková, která před čtyřmi měsíci utrpěla krvácení do mozku, ale navzdory fotkám ještě není úplně fit. „Pracuji z domova a hodně to omezuji. Poprvé od 19 let nemakám každý den. Zotavuji se a trvá to prostě dlouho,“ prohlásila. Paroubková v únoru zkolabovala v manželově kanceláři a sanitka ji odvezla do nemocnice, kde strávila dva týdny. Proč k příhodě došlo, zatím neví ani lékaři.

xindlceskej ( 11. června 2015 09:07 )

Co je na téhle ženské sexy???

kuromrd ( 11. června 2015 08:20 )

co máš proti štíhlýmu tělu s pěknýma kozama? ty asi budeš nějaká upocená tlustoprdka

animka ( 10. června 2015 22:41 )

Tohle že je sexy tělo???

naidka ( 10. června 2015 20:18 )

Nebo sledují Simpsonovy.

eliska963852 ( 10. června 2015 20:12 )

To jméno pro holčičku asi vybírali z nápojového lístku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa