Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na Hradě vtipkovali o sexuálním harašení: Zemanovi se nechtělo, Chládkovo odvolání ale přijme

Autor: bru, Vera Renovica - 
4. června 2015
15:07

Ministr školství Marcel Chládek (ČSSD), kterého chce premiér odvolat, má za sebou schůzku s prezidentem Milošem Zemanem. Po jejím skončení řekl novinářům, že prezident jeho odvolání nechtěl přijmout. Chládek ho prý ale nakonec přesvědčil.

"Nechci, aby byla poškozena vláda. Druhým důvodem je české školství, které potřebuje stabilitu, aby bylo jasné, kdo bude jednat o rozpočtu," řekl Marcel Chládek krátce po jednání s prezidentem Zemanem.

Zároveň dodal, že to byla příjemná schůzka. "Na slovo ,lahodná‘ přišla s panem prezidentem řeč. Věřím, že to slovo vstoupí do dějin," vtipkoval Chládek.

Video Chládek končí, se Zemanem vtipkoval o sexuálním harašení - Vera Renovica, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Ministr školství doufá, že se jeho následovníkovi podaří navýšit rozpočet o 5 mld. na platy ve školství. "Novému nástupci přeji úspěch," dodal ministr.

O odvolání šéfa školství rozhodl narychlo premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD), a to kvůli skandálu s údajným obtěžováním ministrových podřízených. Chládek ale uvedl především rodinné důvody. Podle informací Blesku jsou někteří členové jeho rodiny v nemocnici.

Premiér Sobotka zamíří za Zemanem v pátek

Chládkovou nástupkyní by měla být Kateřina Valachová, která pracuje jako náměstkyně ministra pro legislativu a lidská práva. Nového kandidáta představí premiér Sobotka Zemanovi v pátek.  

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tarka ( 4. června 2015 18:15 )

no tak vida, nakonec evidentní zamindrákovaný podpantlofák Chládek skončil jako Nečas, na podřízené ženy se vytahoval a šikanoval je, ale doma je tááákhle malinký Zeman nezklamal, klidně by se vykašlal na ústavu a nepodepsal jeho odvolání...díky, paní Chládková

eliska963852 ( 4. června 2015 17:30 )

Saúdská Arábie pozastavila své aktivity v rámci Česko-saúdského obchodního fóra, které pracuje na posílení ekonomické spolupráce ČR s tímto bohatým královstvím při Perském zálivu. Důvodem jsou urážlivé výroky prezidenta Miloše Zemana vůči muslimům. Zeman je nemocnej magor.

1pravda1 ( 4. června 2015 15:59 )

Hlavně chtěl prachy na tu přiblblou inkluzi, půl třídy normálních dětí a půl třídy dětí s asistenty, kteří jim budou přežvýkávat celou hodinu výklad učitelky, to jsem zvědavá, kdo to bude vysvětlovat těm normálním dětem, když přes ten hluk neuslyší. Také se pak neví, co umí při písemce asistent a co dítě, neustálé napovídání, zažili jsme a stačilo.

1pravda1 ( 4. června 2015 15:56 )

Kvůli jednomu slovu - lahodná ho neodvolal. Už před rokem se řešilo jeho sexuální harašení a odešlo devět žen z ministerstva - nevyhodil je, daly výpověď kvůli němu. Hezky se bránil po odchodu od prezidenta, dočista čistý, div si nenamaloval svatozář. A prezident mu to žere, protože on taky moc slušného vychování nepobral, tak si rozumějí.

prdyvrdy ( 4. června 2015 15:38 )

navýšit platy o 5 miliard- vidím dobře????? To jo, už chápu že Chládek není normální. Zalobovat za tablety, asistenty do tříd a miliardy o platů a co děti - nevyměníme je? Rozhazovat ze státního a z ašich kapes umí aždý vůl, a kantor obzvlášť

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa