Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muslimové: Za koncert Jennifer Lopez v televizi chtějí demisi ministra

Autor: ČTK, šim - 
3. června 2015
11:58

Byla příliš sexy a vyzývavá a na vkus konzervativních muslimů příliš málo oblečená. Záznam koncertu horkokrevné zpěvačky Jennifer Lopez, který marocký ministr pro sdělovací prostředky povolil odvysílat v televizi, ho nyní může stát funkci.

Jennifer Lopez vystoupila na festivalu Mawazine v marockém Rabatu před 160 000 fanoušky tento víkend a ministr záznam jejího koncertu povolil k radosti všech fanoušků odvysílat ve státní televizi. 

JLo, která rozruch vzbudila už svým příjezdem, když se na veřejnosti objevila v průsvitném síťovaném topu, který nijak nezahaloval její božský hrudník, rozhodně neubrala ze svého sexy vystoupení ani před publikem tohoto muslimského státu.

Hluboký dekolt, maličký trikot, vysoké kozačky a rajcovní tanec v doprovodu několika sexy tanečníků. Fanoušci, kteří se na festival nedostali, mohli být rozhodně spokojení. Ne tak poslanci vládní umírněné islamistické Strany spravedlnosti a rozvoje. Ti nyní požadují demisi ministra pro sdělovací prostředky Mustafy Chalfího.

Ministr odmítl odstoupit, ale jeho křeslo je stále ohroženo. Mnoho poslanců totiž požaduje, aby věc na mimořádné schůzce projednal parlamentní výbor pro školství, kulturu a komunikaci. „To, co se odvysílalo, je nepřijatelné a porušilo zákon o vysílání,“ řekl jeden z účastníků sporu.

Herečka, zpěvačka, módní návrhářka a tanečnice Jennifer Lopez, která 24. července oslaví šestačtyřicáté narozeniny, dlouhodobě patří mezi přední postavy světového showbyznysu. Je držitelkou řady ocenění, pravidelně se objevuje na prvních místech žebříčku nejvlivnějších celebrit. Českým fanouškům se představila v říjnu 2012 v pražské O2 aréně.

hanedu ( 3. června 2015 17:40 )

Stará lascivní samice jako reprezentantka euroamerické kultury, jež jim má být vzorem.

anka ( 3. června 2015 17:23 )

bizon_pepa ( 3. června 2015 15:55 )

Maj recht, ti muslimové. Přece jen strčit ho do ovce nebo do kozy je lepší.

plzenska ( 3. června 2015 15:13 )

teda z tebe už je dobrej muslim

ibuprofen ( 3. června 2015 15:12 )

Pokud je Lopez na vkus konzervativních muslimů moc vyzývavá, tak nechápu, proč ti konzervativní muslimové nezmáčkli na televizi čudlík OFF. On jim někdo držel kalašnikov u hlavy, aby se koukali na tu polonahou nestydu, urážející jejich náboženské cítění? ))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa