Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žalobce Nagyové: Verdikt je nezákonný, chystám se na druhé kolo

Autor: ČTK - 
29. května 2015
13:56

Státní zástupce Rostislav Bajger považuje rozsudek zprošťující Janu Nečasovou, dříve Nagyovou, a tři vojenské důstojníky obžaloby ze zneužití tajné služby za nezákonný. Hlavní líčení podle něj důkazy proti obžalobě nepřineslo.

Zajímá ho odůvodnění, které ale nemohlo kvůli utajovaným informacím zaznít za přítomnosti veřejnosti. Odůvodnění dostane písemně.

Rozsudek považujeme za nezákonný. Mohla být vyloučena veřejnost, rád bych si poslechl úvahy soudu,“ řekl Bajger novinářům.

Bajgerovo Vrchní státní zastupitelství v Olomouci, které případ dozoruje, prý připouštělo variantu, že se případ bude znovu řešit před Městským soudem v Praze jako odvolací instancí. Bude ještě druhé kolo, myslím, že to bude o něčem jiném,“ uvedl.

Osvobozující verdikt u čtveřice obžalovaných ho „poměrně překvapil“. „Zásadní změna v důkazní situaci nenastala. Jsem nespokojený. Kdo by nebyl,“ dodal žalobce.

tgbb. ( 30. května 2015 16:43 )

Soudkyně Králová zřejmě dostala stranický úkol odvést pozornost oranžblbů od pětimiliarové dotace do Babišovy kapsy k nějaké bezvýznamné prsatici a údajnému zneužití státních služeb v řádu desetitisíců. Úkol splnila.

tgbb. ( 30. května 2015 16:01 )

Králová zřejmě dostala stranický úkol odvést pozornost oranžblbů od pětimiliarové dotace do Babišovy kapsy k nějaké bezvýznamné prsatici a údajnému zneužití státních služeb v řádu desetitisíců. Úkol splnila.

ad-ga ( 30. května 2015 07:57 )

a vy takové jednání nagyové schvalujete?

milan1959 ( 29. května 2015 17:07 )

Rostislav Bajger je stejné h*vado jako soudruzi Ištván a Šlachta. Pokud má jít někdo do tepláků, tak jsou to tyto h*vada. Děkuji.

osinek ( 29. května 2015 17:01 )

Ta nanyna (jinak soudkyně) Králová, která figuruje v seznamu soudkyň-komoušek za bývalého režimu, udělala po listopadovém převratu "dvojitého odpichnutého" Rittbergra, aby se udržela u koryta!! A po převratu soudkyně Králová, která dříve posluhovala komoušům, se napojila na "justiční mafii" a posluhovala pro změnu vládnoucím pravicovým bolševikům z ODS! Kantýnská Nagyová (bývalá členka KSČ)- milenka premiéra Nečase a pravověrná odéesačka úkolovala vojenskou rozvědku. Generálové z vedení vojenské rozvědky plnili pokyny Nagyové k sledování manželky premiéra R.Nečasové. Dle soudkyně Králové nic se v podstatě nedělo... Nasazení vojenské rozvědky ke špiclování p-í Nečasové a několika lidí z Úřadu Vlády aniž by o tom vědel ministr obrany je dle soudkyni Králové v naprostém pořádku Není skandální, že soudkyni Králové nevadí tento Kocourkov, kdy kantýnská Nagyová si udělala z vojenské rozvědky svojí "Bezpečnostní Agenturu" a kdy za peníze daňových poplatníků se zcela nezákonně špiclují slušní lidi jako např. bývalá manželka toho lháře a podvodníka Nečase? Proč ministerstvo spravedlnosti již nezahájilo kárné řízení se soudkyni Královou, která zametá kauzu nagyova pod koberec!! I laik bez maturity vidí, že došlo ke zneužití vojenské rozvědky,že z peněz daňových poplatníků bylo financováno naprosto nezákonné špiclování p-í Nečasové a několika špiclování p že obvinění měli zneužít svoji pravomoc veřejných činitelů tím, že se nechali najmout milenkou předsedy vlády za účelem dosažení jejích intimních cílů v mileneckém vztahu s ním, je evidentní. Takový závěr není nijak mimořádně složité si učinit, snadno by si ho učinil kterýkoli laický občan České republiky,“ stojí doslova na straně 5 rozsudku nadřízeného soudu. Nagyová byla zproštěna viny za nasazení rozvědky ke sledování Radky Nečasové Podle názoru městského soudu by trestu neměli uniknout ani špioni, kteří pro Nagyovou pracovali. „Obviněná Nečasová – Nagyová dlouhodobě využívala Vojenské zpravodajství a

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa