Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To se líbí Škromachovi: Němčouři se neměli odsouvat, ale postřílet!

Autor: shp - 
23. května 2015
21:31

Jeho revírem jsou sociální sítě, tempo, jakým je zásobuje selfie fotkami a statusy, je vražedné. Řeč není o nikom jiném než postrachu Facebooku Zdeňku Škromachovi. Tentokrát na sebe upozornil „lajkem,“ který dal kontroverznímu statusu »Němčouři se neměli odsouvat, ale postřílet,« uvedl web Echo24.cz.

Místopředseda Senátu Zdeněk Škromach už v úterý komentoval na Facebooku vyjádření jihomoravského hejtmana Michala Haška, jenž kritizoval omluvu brněnského zastupitelstva za poválečný odsun Němců. „Vypráskat tyto kolaboranty,“ napsal, příspěvek však následně smazal.

Teď ale Škromach přitvrdil. „Pořád jsem nepochopila, proč se Brno bude omlouvat. Asi za ta nacisty páchaná zvěrstva na našich spoluobčanech. Neměli se Němčouři odsouvat, ale postřílet,“ je celé znění drsného komentáře ženy na adresu sudetských Němců. A právě jemu věnoval Škromach „lajk.“ Jde mu snad o provokaci?

Škromach, proslulý svou oblibou v selfie, se přitom již za svoje výroky o kolaborantech už veřejně omluvil. V internetové televizi DVTV prohlásil, že je psal pod vlivem emocí. Rozhodnutí brněnských zastupitelů pak prý kritizoval proto, že mu přišlo nevyvážené. 

byvalyvoliccssd4 ( 26. května 2015 12:06 )

Pokud blokují oranžové šmejdy, jako jsi ty, potom je to záslužný čin. 

handgood ( 24. května 2015 19:58 )

Škromachu, poraď svému dvojčeti, představiteli Sudetoněmeckého krajanského sdružení Berndu Posseltovi, jak se ti podařilo zhubnout. Před pár lety jste si byli podobni jako dvojčata. Teď jste si podobni v nesmiřitelných názorech.

gordy88 ( 24. května 2015 16:57 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/318369/popravy-po-konci-valky-msta-po-cesku-nemce-postavi li-do-rady-jejich-mrtvoly-prejely-vozy.html Ano hrdina Škromach promluvil!! Vyvražďování civilistů po válce je hrdinský akt hodný uznání. Doufám že se z Vás stane další president

jade ( 24. května 2015 16:09 )

Tak to si Hollan v Brně chtěl šplhnout u svých chlebodárců. On sám je na takové úrovni, že sám není ničeho schopen.

marlen52 ( 24. května 2015 13:44 )

v tom bazenu je jak vorvaň

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa