Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rath má sexytaxi! Bývalý politik očural soud a »zapomněl« kulhat

Autor: Milan Kolář - 
20. května 2015
22:41

Dělá na soud dlouhý nos a ještě má sexyodvoz! David Rath včera dosáhl dalšího oddálení trestu za korupci. Vysmátý jako lečo odjel v porsche pohledné advokátky!

Už od rána to měl bývalý politik dobře rozehrané. Své obhájce propustil a trval na tom, že ho má zastupovat Michal Pacovský, strýc předsedy senátu Roberta Pacovského. Michal Pacovský mu sice vypověděl plnou moc, ale Rath má zákony zřejmě v malíku: „Vyzval jsem ho (Michala Pacovského), aby přišel nebo poslal pověřenou osobu, která by předložila soudu přislíbené návrhy na doplnění dokazování a přednesla závěrečnou řeč. Mám na to právo ještě patnáct dní poté, co moji obhajobu vypověděl,“ řekl Rath.

Naše skvělé zákony to umožňují a tak soudci nezbylo nic jiného než hlavní líčení přerušit do 2. června. Rathovi určil obhájce ex offo. Jenže toho může exhejtman odmítnout. Takže další průtahy. K čemu? Třeba k »odklonění « majetku na spřízněné osoby, aby nemohl rozsudkem propadnout státu.

Jakmile Rath opustil soudní budovu, vypadl z role trpícího pacienta po úraze na kole. Pěkně hupky hupky přes park do Porsche Panamera advokátky spoluobžalované Lucie Novanské, Barbory Barcalové (42)…

nojasne ( 21. května 2015 12:03 )

Kdyby hrál vysokou hru, tak se dál směje z hejtmanského postu. Ten jenom běhá dokola na malým dvorečku a zkouší, která zeď půjde přeskočit.

kaaalda ( 21. května 2015 10:45 )

Ten do basy nepůjde,radši bude hnít ve sklepě a morseovkou posílat vzkazy o své nevině,než ho přijede Hašek vysvobodit a nový Prasepresident Škromach mu dá milost

mirkazam ( 21. května 2015 10:20 )

Jak dlouho si tento zkorumpovaný zloděj bude dělat se soudců blázny ???  

wimr.diskriminace ( 21. května 2015 10:16 )

Rath žádal ještě dalších 30 tisíc korun jako náhradu nemateriální újmy za to, že byl k hlavnímu líčení 'vlečen' v poutech, a to před veřejností a objektivy kamer. Nárok na náhradu této škody je ale podle ministerstva promlčený.

rudyptak48 ( 21. května 2015 10:09 )

KURVA RATH Kdo dvakrát lhal ti, zalže ti znova, kdo dvakrát podvedl, podvede zase. Hovězím zvykem kráva se chová, vepřové způsoby má jenom prase. Kdo heslo má v krvi „Co můžeš – urvi“, kurvil se vždycky a zase se zkurví....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa