Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vlado Mečiar si otevřel vlastní sportovní areál. Řídí ho sexy trenérka

Autor: shp - 
18. května 2015
12:23

Trojnásobný slovenský expremiér Vladimír Mečiar (72), který se zasadil i o rozdělení Československa, si užívá pořádnou idylku. Ve svém důchodovém věku si rozhodně stěžovat nemůže na zlé podmínky. Bývalý politik se přesouvá mezi luxusní rezidencí Elektra v Trenčianských Teplicích a chalupou, jež má nedaleko Dubnice nad Váhom ve vesničce Dolná Poruba. A právě u této chalupy si Mečiar postavil luxusní sportovní multifunkční centrum. To se někdo má…

Mačiarovo nové sportovní středisko se nachází v klidném prostředí přírody jako stvořené pro zdravý životní styl a sportování. Budovu obklopují Strážovské vrchy a bývalý šéf HZDS ve vesnici skoupil nejenom pozemky, ale i chalupy, sady a pole.

K chalupě expremiéra vede navíc nová asfaltová cesta. Mečiar podal žádost ohledně vybudování sportovního centra v Dolní Porubě na jaře minulého roku. Nový Čas zjistil, že hřiště je již dokončené a plně funkční. Mečiar na něm může hrát basketbal, volejbal nebo tenis.

Starosta obce Miroslav Kopčan se k prominentnímu obyvateli Dolní Poruby nechce vůbec vyjadřovat. Mečiarovi ve sportovním středisku pomáhá jeho osobní fitness trenérka Magdaléna Fajtová. Značně přitažlivá trenérka.

„Pan Mečiar byl jako bývalý sportovec vždy v dobré kondici a věnoval se pravidelnému tréninku i během mého působení jako mluvčí. Pomáhalo mu to i v osobním životě. Nikdy nepil alkohol, což považuji za velké plus pro jeho zdraví.

Pohyb je důležitý pro všechny lidi i pro lidi jako podnikatelé a manažeři jako kompenzace psychického vytížení. Vícero politiků je známo tím, že denně posilovali nebo běhali. I Ronald Reagan si ve svém sídle v Bílém domě vybudoval posilovnu,“ prohlásila Mečiarova trenérka.

abvydavatelstvi ( 18. května 2015 14:57 )

Vždyť už je třikrát rozvedená... to ho nevarovalo.... Jak takový člověk mohl dělat premiéra... to nikdy nepochpim... Kde jaká fuchtle s ním mohla manipulovat.... chtěla bych teď vidět tu jejich domácnost... musi tam s ním vytirat podlahu...

abvydavatelstvi ( 18. května 2015 14:49 )

Mají chybu v titulku.... trojnásobný ex zloděj....!!! A jak to že není u kobyly diskuse... ta se tedy vybarvuje ...hnus... stejně si myslím že Nečase k te svatbě donutila vydíráním .... Jak se s takovou furii mohl vůbec dát kdy dohromady.. to nemá žádnou hrdost...???

rnns ( 18. května 2015 12:45 )

pes by ich p o j e b a l tých nenažranych zlodejov-politikov....slovač žobre a ten stary kkt preháňa svoje gule so zlatokopkou....

jorden213 ( 18. května 2015 12:39 )

A kde na to asi vydělal?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa