Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Partnerka ministra financí ukázala venkovské sídlo: Takhle si žiju s Babišem!

Autor: map - 
5. května 2015
05:03

Tolik k tělu si dosud ještě žádné novináře nepřipustili! OK! Magazinu, nejčtenějšímu světovému časopisu o životě celebrit, ovšem ministr financí Andrej Babiš (60) s partnerkou Monikou (40) otevřeli i dveře jednoho ze svých domovů!

Průhonický palác, který je pořád jejich hlavní adresou, zůstává znám jen jim a jejich nejbližším přátelům. Nahlédnout ovšem nechali do své »víkendové« vily u tzv. Čapího hnízda na Benešovsku. A věřte, že i tam si rodinka druhého nejbohatšího Čecha žije jako na zámku!

Luxusní nábytek, nikoli designový, ale v empírovém stylu, výpravné lustry, zrcadla s masivními zlacenými rámy, obrovský krb, spousta historických drobností na ozdobu prostoru. Knihovny, žebříky, schodiště, balkony... Kuchyně ve stylu francouzského venkova. V koupelně volně stojící měděná vana. To vše ve velkorysých prostorách někdejšího statku z 19. století. Tak to vypadá u Babišů na »chalupě«. „Soukromá vila Babišových na farmě Čapí hnízdo je stejná jako je její majitelka. Na nic si nehraje. Přizná, že má v oblibě krásné věci, ale nepotřebuje jich hromadit mnoho,“ konstatuje OK! Magazine.

A protože Monika Babišová je interiérová designérka, je jasné, že se na finální podobě venkovského sídla dost podílela. „Vím, že kvůli Andrejovi se lidé začali víc zajímat o mou práci. Interiéry se staly mou vášní, ale rozhodně si nemyslím, že jsem v tom lepší než kdokoli jiný. Je mi to vůči ostatním designérům trochu trapné,“ říká Babišová skromně.

Snad i proto od bydlení odvedla řeč rychle jinam. Třeba k tomu, jak je posedlá úklidem! „Nesnesu odejít z domu, který není uklizený. Když má uklízečka volno, třeba vůbec nejdu do práce, abych sama stihla všechno udělat. Každý den musím ustlat, uklidit koupelny a kuchyň,“ prozradila ještě Monika Babišová. Pokud ale je prý Andrej doma s dětmi sám, tak ani neustele...

A co ještě řekla?

„Mám ráda kožichy a za ně jsem schopná utratit i víc peněz.“

„Nikdy jsem nenosila superkrátké minisukně nebo hodně vyzývavé věci.“

„Život s bodyguardy za zády má i své výhody. Třeba za mě řídí auto.“

„Teď na stará kolena jsem začala kouřit! Po čtrnácti letech!“

„Nevařím ani ráda, ani dobře...“
Velký rozhovor a řadu dalších fotek z vily Babišových naleznete v květnovém vydání OK! Magazine. Velký rozhovor a řadu dalších fotek z vily Babišových naleznete v květnovém vydání OK! Magazine. | OK! Magazine – Robert Tichý
Velký rozhovor a řadu dalších fotek z vily Babišových naleznete v květnovém vydání OK! Magazine.

kapturek ( 17. května 2015 14:16 )

prodejna *** a stary zlodej, to budou super potomci

majojo ( 5. května 2015 19:27 )

Ale tady nejde o to, jaká je kdo ráce nebo jestli je blondýna nebo odbarvená bruneta. Tady měli pisatelé na mysli nevkus a přežranost, které jsou jim společné.

datelobecny ( 5. května 2015 18:20 )

Babišová není cikánka, tak nechápu, jak si s Mojsejovou můžou být podobné? Ani typově. To že si Mojsejová barvila vlasy na blond to fakt k podobnosti nestačí.

vasco ( 5. května 2015 18:03 )

Víte co mně napadlo,jak tu někteří často vzpoměli Mojsejovou?nemyslím,že mimoděk-vony jsou vzhledově jak jedna-stejne typy,až na to,že Monička je o cca 20let mladší,20procent inteligentnější,mužskému submisivnější, a suma sumárum stejným poměrem "lepší" a designersky čistčí zbohatlický "vkus" Jinak- no - hýbe nám to někomu něčím ,žílama?konty?náladou? Tak s nějakmají,podle sebe líp,podle někoho líp.....to je fakt dost na individuálním posouzení a osobní spokojenosti nás všech(a měřítkách-štěstí"-tím pádem....)

vipasenysenator ( 5. května 2015 17:23 )

OSLÍK??? u nás v senátu je známý jako kus vola a to ještě urážím to zvíře, všichni se shodnou na tom, že dokuď tenhle hňup bude člen ODS tak ty jejich preference budou furt kousek nad 5%

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa