Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kvůli Paroubkovi zpozdili letadlo?! Expremiér vzal děti na výlet do Londýna

Autor: kol, ljš - 
25. dubna 2015
05:00

Sice odešel z politiky, ale přesto má Jiří Paroubek pořád velký vliv! A podle pasažérů letu, kterým se se svým synem a dcerou přepravoval do Londýna, dokonce tak velký, že dokáže odložit start letadla.

Stroj společnosti Ryanair měl ve čtvrtek vzlétnout v 10:05. Jenže start se opozdil o celých 20 minut a cestující to pořádně rozzuřilo. Hlavně proto, že se zdálo, že všechno způsobil jejich prominentní spolucestující Jiří Paroubek. "Zdálo se, že už jsme všichni na palubě. Najednou ale přijela luxusní dodávka a z ní vystoupil Paroubek se synem a dvěma vnučkami. Jak nastoupil, tak se letadlo rozjelo a odstartovalo," stěžoval si deníku Aha! jeden z cestujících.

S tím ale vůbec nesouhlasí Paroubkova manželka Petra. "Manžel nastupoval přes VIP salonek, který si zaplatil. Nemohl tudíž zpozdit let. K letadlu ho doprovodili zaměstnanci letiště," vysvětlila. Podle jejího muže přišlo po něm na palubu ještě dalších asi třicet lidí. "Letadlo mělo zpožděný start, protože se zpožděním už do Prahy přilétlo," hájí se.

Mluvčí letiště ale tvrdí, že stroj přiletěl načas. "Můžeme potvrdit, že letadlo společnosti Ryanair mělo opožděný start asi o dvacet minut. Dráha byla volná, důvod opožděného startu nám společnost nesdělila," dodala.

Ať to bylo, jak bylo, politikův naštvaný spolucestující se spletl v minimálně jedné věci: Bývalý premiér necestoval s vnučkami. Na výlet vzal samozřejmě svou dcerku Margaritu. Druhá holčička na fotografii patří k Paroubkovu synovi z prvního manželství. Podle Aha! je to dcera jeho současné přítelkyně. Vlastní dcerku Viktorku (8), jejíž matku Jiří mladší opustil krátce po porodu, nechal doma.

Video Paroubkovi se na pohřbu Grosse zdrželi jen krátce - Petr Soukup, David Turek
Video se připravuje ...

ruudazvostravy ( 25. dubna 2015 21:58 )

Nojo,na Paroupka se*re pes,ale holčyčki Gróspyčovi uš vothodili masku smrti a tajtrdlýkujou v šantánu jak vo žyvot.

mortis69 ( 25. dubna 2015 18:21 )

Stačili dva telefony do redakce,a pavlik je out

dzery ( 25. dubna 2015 18:00 )

To je dost že toho zmetka zarazili.

odetka.odetka ( 25. dubna 2015 16:32 )

radeji koupit v Penny. Maji tam akci 2+1 zdarma

odetka.odetka ( 25. dubna 2015 12:34 )

no a?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa