Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Takhle paří prezident: Kiska to rozbalil s kytarou na pódiu

Video se připravuje ...
Autor: ljš, ČTK - 
27. března 2015
14:18

Zatímco prezident Miloš Zeman sem tam zapěje nějakou tu lidovku, jeho slovenský protějšek Andrej Kiska se dal rovnou na rockovou muziku. Na dobročinné akci se chopil kytary v rockové kapele, se kterou si zahrál a zazpíval známý hit.

Kiska vystoupil se slovenskou kapelou Business Leaders, nevybral si ale song z jejich repertoáru, společně se totiž pustili do písničky Úsmev od skupiny Modus.

A rozhodně to nebyla ostuda. Na kytaru se sice doprovázel jen lehce, chytlavý refrén ale odzpíval velmi slušně. V sále pak samozřejmě sklidil velký potlesk a desetitisíce lidí si pak ještě jeho vystoupení našly na internetu.

K hudbě a hudbymilovným voličům měl blízko i Kiskův předchůdce v čele státu Ivan Gašparovič. Ten však dával přednost fujaře a folklóru. Kiska podle tisku rád hraje na kytaru „už od střední školy“. Tehdy ji prý ale využíval, aby si „podmaňoval dívčí srdce“.

I český prezident Miloš Zeman má raději lidovky. Naposledy si před dvěma týdny zazpíval s českými krajany, kteří se do domoviny vrátili z Ukrajiny, písničku Ach synku, synku.

Video  Slovenský prezident válí jako rockový kytarista!  - Facebook A. Kisky
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tgbg ( 28. března 2015 18:31 )

Zeman ten umí hrát akorát na pizdón.

radkapatka2014 ( 27. března 2015 18:21 )

radkapatka2014 ( 27. března 2015 18:20 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa