Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Okamura žaluje Ornellu i její matku: Tahala z něj kreditku a PIN?!

Autor: Jaroslav Šimáček - 
6. března 2015
15:02

Tomio Okamura se rozhodl zažalovat Ornellu Štikovou a její matku! Jde přitom o několik let starou aféru, kdy Ornella tvrdila, že s politikem půl roku chodila. On tehdy kontroval tím, že Ornella je zlatokopka a snažila se z něj dostat jeho kreditní kartu! Co na to Ornella? A jak se k tomu dnes staví Tomio Okamura?

Tomio Okamura zažaloval Ornellu Koktovou a její matku, Městský soud v Praze to bude řešit nadcházející pondělí, uvedl server Super.cz. O co jde? Patrně o žalobu za pomluvu.

Ornella v minulosti tvrdila, že s Tomiem Okamurou chodila. Česko-japonský podnikatel a politik to odmítal s označoval Ornellu za zlatokopku. Do celé záležitosti se tehdy vložila i Ornellina matka Monika. „Budou kontaktováni lidé z akcí, kde jste Ornellu představoval jako svoji přítelkyni, a bude se dokládat svědectví sousedů v ulici, kteří u nás opakovaně viděli, jak přijíždíte nebo odjíždíte s Ornellou. A vše bude transparentně vyšetřeno a posléze zveřejněno,“ přeposlali Štikovi v roce 2012 esemesku pro Okamuru moderátorovi Óčka Mírovi Hejdovi. Jenže podle Super.cz žaloba přistála nakonec na hlavu Štikových!

Okamura je v současné době šťastně zadaný, jeho partnerkou je Monika Talašová. Ornella si pak vzala Josefa Koktu, se kterým má syna Quentina. Ornella se k žalobě vyjádřila osobně. „Mně do ruky žádná obsílka nepřišla, to je věc první,“ řekla Blesk.cz Ornella. „Já už jsem jeden soud vyhrála a myslela jsem, že už to skončilo, to už je dávno. A teď nevím, jestli se Tomio neodvolal a teď to jde dál a pokračuje to, nebo je to úplně nová záležitost. Sama teď pátrám po tom, jak to vlastně celé je,“ pokračuje Ornella. „Přijde mi to směšný, zbytečný a nechápu proč,“ dodala pro Blesk.cz.

K údajnému vztahu s Okamurou pak i dnes Ornella tvrdí: „Určitou dobu jsme se scházeli a myslím si, že ten společný čas byl hezký. A když to skončilo, dohodli jsme se v podstatě oba dva a vůbec nechápu, proč to má takovou dohru. A že vůbec on v dnešních dnech má na to sílu, chuť a náladu řešit tak vzdálenou záležitost, 4 roky, když každý jsme úplně jinde, přijde mi to úplně absurdní a zbytečný, hlavně od člověka, který je teď politicky známý a má svých starostí dost,“ myslí si Ornella.

Že jde o letitý spor, potvrdil Blesk.cz zprostředkovaně i Okamura. „Jedná se o čtyři roky starou záležitost, celou věc řeší od počátku advokát v plné moci a Tomio Okamura se této věci nijak nevěnuje, ale ani tuto věc nijak nesleduje, jelikož je plně vytížen důležitější prací v Poslanecké sněmovně. Vše řeší samostatně advokát,“ sdělila Blesk.cz Okamurova asistentka. Samotný šéf rozpadajícího se Úsvitu se k žalobě nevyjádřil.

Okamura a Ornella na jedné fotce: Letitý snímek Okamura a Ornella na jedné fotce: Letitý snímek | Blesk

Případ Okamurovy kreditky: Chtěla jsem mu jen koupit trička, tvrdí Ornella

Super.cz přitom citoval Okamurova slova ze srpna roku 2012: „Nikdy jsem s ní nic neměl. Ale chtěla mě připravit o kreditní kartu.“ Prý i s PIN kódem, že vyrazí na nákupy do Pařížské ulice v Praze. „Tady je jasně vidět, že ten, kdo by někoho mohl zažalovat, jsem spíš já. Za urážku, že jsem nějakou zlatokopkou. Protože to je úplný nesmysl. Je to dost očividný i teď díky sňatku s mým manželem, kdy rozhodně žádná zlatokopka nejsem,“ reagovala pro Blesk.cz Ornella.

A ze svého pohledu popsala příhodu s kreditní kartou! „To s kreditní kartou bylo úplně jinak. Tenkrát mi na panu Okamurovi záleželo, a jelikož jsem studovala, tak jsem samozřejmě neměla financí tolik. On chodil běžně v roztrhaných věcech a neměl žádný čas. Já jsem mu řekla, že když bude chtít, tak že mu půjdu nakoupit třeba trička. Ale jelikož nemám tolik peněz, jako každý normální student, že by mohl jít do butiku nebo sportovního krámu, to je jedno, a nakupovat, tak že mu to můžu zařídit v podstatě jako asistentka. On z toho udělal to, že jsem mu řekla, že chci jít nakupovat do nějakých butiků, což mi přišlo úplně zvrácený. Hlavně mně to neřekl nikdy do očí ani do telefonu, tuhletu věc, že já jsem chtěla jít někam nakupovat. Nikdy jsem to žádnému svému bývalému partnerovi ani současnému manželovi neudělala, že bych mu řekla o kreditku a šla si nakupovat věci pro svou vlastní potřebu,“ dodala na svou obranu Ornella Koktová.

violahorska ( 8. března 2015 01:34 )

Já Okamurovi fandím v tom smyslu, že se nebojí // respektive najde si čas zatočit s dvěma profláknutými ště-kami. Snad od nich k o n e č n ě bude pokoj.

qwertina ( 7. března 2015 17:54 )

hejhej ( 7. března 2015 15:41 )

Stará Štiková se chovala jako pasák a nabízela svou vyžranou dceru těm, kteří "smrděli" penězi. Se starým Koktou vyhrála mladá Štiková terno

salto ( 7. března 2015 12:43 )

Mysli při tom na Ornellu

jeromeklapka ( 7. března 2015 10:20 )

Väčší deb..ako sme si mysleli.Chce dokazovať na súde,že nič spolu nemali a jedným dychom púšťa historku o kreditke.Dokázal,že mali.Je nepravdepodobné,aby si cudzia žena pýtala od neho kreditku a lákala od neho aj PIN A mimochodom - to sa ako dokazuje na súde,že sme spolu nič nemali

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa