Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Konzervatismus po dánsku: Vnadná studentka mezi politickými supy!

Autor: Jaroslav Šimáček - 
6. března 2015
13:20

Její fotky rychle plní Twitter, Facebook, Instagram. Mladá dánská studentka Nikita Klaestrup (20) se totiž rozhodla prosadit v politice. Pohledná dívka kandiduje za dánské konzervativce a rázem mění zaběhlé pořádky: I politika může být pořádně sexy!

Mladá Dánka Nikita se chce prosadit ve vrcholné politice. Předpoklady však má na první pohled i v jiné branži - neztratila by se ani ve světě modelingu. Rozruch na sociálních sítích způsobily její fotky, které se objevily po akci Mladých konzervativců.

Nikita vyrazila na reprezentační ples v černých šatech s dekoltem, který nikoho nenechával chladným. Zakrýval její poprsí jen zčásti a řada mužů spočinula pohledem na jejích oblých tvarech... Klaestrup se rázem stala vycházející dánskou politickou hvězdičkou, ale nemá jít jen o líbivý obal. Jde totiž o studentku rétoriky na univerzitě v Kodani a nechybí jí ctižádost.

Nikita na výročním plese Mladých konzervativců Nikita na výročním plese Mladých konzervativců | Facebook, Twitter

Po plese začala dávat čím dál tím více rozhovorů pro dánská média, pravidelně píše politické sloupky a komentáře. V politických kruzích se přitom pohybuje delší dobu - již v roce 2013 kandidovala v komunálkách v Guldborgsundu. A upozorňovala při volbách na to, že je třeba podporovat nižšími daněmi podnikatele, omezovat rozsáhlou dánskou byrokracii a zvýšit úroveň vzdělávání i skrze vyšší profesionalitu učitelů.

Jenže co naplat, více než její preference přeci jenom zaujal její vzhled! „Nikita Klaestrup pózuje pro kamery v sále Odd Fellows Mansion v sebejisté póze, s rukou na boku a dokonalým make-upem. Její vlasy jsou sepnuté a do tváře padá několik kadeří. Příležitostí (k jejímu focení) bylo 110. výročí Mladých konzervativců. A provokativním prvkem zde byly Nikitiny šaty: černé, dlouhé, s textilním roztrhnutím nad pupíkem, odhalujícím podstatnou část její holé kůže mezi prsy. Výročí staré konzervativní strany rázem přestalo být předmětem diskuze,“ upozorňoval server universitypost.dk na „haló“, jaké Nikitin model vyvolal.

Nikitě se rázem dostalo velké pozornosti. Pro politickou kariéru téhle výřečné dívky to však nemusí být na škodu, upozorňuje dánský web. „Nemůžeme pominout fakt, že to prodává. Je zde přirozený fokus na vzhled žen. Tak to prostě je,“ upozorňuje samotná Nikita, která vyzývavými snímky nešetří ani na svém Instagramu či Facebooku. Třeba když pije drink jen ve spodním prádle. U jedné ze svých sexy fotek pak na sociální síti poznamenává: „Měli byste mě rádi, i kdybych nebyla tak mladá a hezká?“ Otázka do pranice.

Hvorfor drikker jeg cocktails i mit undertøj? Det finder I måske ud af senere. #teaser

Fotka zveřejněná uživatelem Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup),Bře 2, 2015 v 8:16 PST

ruudazvostravy ( 6. března 2015 17:07 )

Nojo,tak dyš vokázala ce*cki,tak bi mjela eště vokázat nabušenou pý*ču,ny?Vono vo ho*uno de,páni bi sy uďály fajnou chvylku a eště bi jý šouply ňákej ten prezent.

sunic78 ( 6. března 2015 14:21 )

děkuji ;-)

salto ( 6. března 2015 13:43 )

jak v Dánsku, ale v Česku by se brzy zku.vila

sunic78 ( 6. března 2015 13:31 )

podánsku... hmmm, dobrý češtin

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa