Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Fico má novou sexy asistentku: V posteli má ráda hryzání do ouška!

Autor: shp - 
4. března 2015
11:33

Tým slovenského premiéra Roberta Fica (50) má novou sexy posilu. Zatraceně sexy! Mária Trošková (28) se objevila ve svůdné póze na titulce pánského magazínu a pro kalendář s traktory dokonce odhalila svá výstavní silikonová ňadra. Bude se moci Fico v její přítomnosti soustředit vůbec na práci?

Nová referentka slovenské vlády a bývalá účastnice soutěže krásy Miss Universe doprovázela Fica během kontrolního dne na ministerstvu školství. Na první pohled nenápadná brunetka je ale pořádná dračice.

V minulosti se již několikrát odhalila. Za své poprsí se rozhodně nestydí, aby taky ano, když si ho nechala zvětšit silikonovými implantáty. Tím se nikdy netajila. „Ano, silikony jsem si udělala kvůli sobě, teď mám sebevědomí ažaž,“ řekla pánskému magazínu Brejk.

Tomu prozradila i detaily ze svého sexuálního života. „Sex na jednu noc mi nehrozí, ani kdybych měla tři promile. První sexuální zážitek jsem měla, když mi bylo 16, a vzpomínky nic extra,“ prozradila.

Zároveň se svěřila, jaké postelové hrátky se jí nejvíc líbí. „Mám ráda, když si se mnou partner hraje, když mě kouše do krku a oušek,“ přiznala Ficova nová spolupracovnice.

Video Zprávy: Rakev vyprovodila celá ves! Nejhorší špagety a který politik fotí tyhle nahotinky? -  Blesk TV
Video se připravuje ...

salto ( 4. března 2015 16:29 )

anonim999 ( 4. března 2015 15:57 )

jedine co haji su zaujmy sponzorov smeru , na ludi sere len vie pekne rozpravat

abvydavatelstvi ( 4. března 2015 14:35 )

Na Slovensku se o ni někteří vyjádřili že vypadá jako transsexual .... Grafická úprava fotek je velmi výrazná.... Dřív si zlatokopky říkaly modelky.... teď už jsou to manažeeeeerky .... Na Slovensku si teď každý z fica dělá srandu...

salto ( 4. března 2015 12:59 )

Tak tuhle bych hryzal kamkoliv

lynx ( 4. března 2015 12:56 )

Odhaduji podobný vývoj, jako v Česku. Nejdříve přijdou mega odměny, protože přece dře jako kůň, pak přijde sledovačka manželky, aby ho náhodou nenačapala, pak rozvod (zůstáváme přáteli )a pak svatba a kupa dětí. Jenže nadčlověk Fico zvolil na rozdíl od nadčlověka Nečase podstatně novější model, silikon nesilikon, takže se mu nebudou tolik smát. Já se směju už teď.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa