Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Perný den těhotné Alex: První fotky ze svatební hostiny s Mynářem!

Autor: vr, simao - 
1. března 2015
05:00

Tyhle fotky ze svatební hostiny jsme zatím neměli možnost vidět, vstup byl jen pro svatebčany. Na kancléře Mynáře a jeho pohlednou novomanželku Alex tam čekaly tradiční úkoly. Rozbitý talíř či společná knedlíčková polévka. U některých momentů pak bylo zvláště patrné, že nevěstou je vlastně nastávající maminka.

Přes krémové šaty nebylo její bříško tak patrné, přesto pozornému oku neuniklo. Moderátorka ČT Alexandra Nosková je těhotná, s hradním kancléřem Mynářem čekají syna. „S Alexandrou jsem se osobně seznámil v České televizi, kdy jsem přicházel do pořadu Otázky Václava Moravce a po cestě chodbou na mě vykoukla krásná tmavovláska. A od té doby jsem se jenom snažil sehnat její telefon a oslovit ji s nabídkou schůzky na kávu. Trvalo to relativně dlouho, ale mohu doporučit, že trpělivost se vyplácí,“ tvrdil přitom před svatbou Vratislav Mynář.

S pohlednou brunetkou si pak v sobotu krátce po poledni řekli ano v kostele v Osvětimanech. Jak to vypadalo na párty, kam média neměla přístup, zjistil Blesk.

Po skončení obřadu v kostele nasedli Mynář a jeho žena, která se od včerejška jmenuje Mynářová, do limuzíny. Ostatní, včetně prezidenta, do autobusu. A jelo se! Kam? Do Penzionu Malovaný, který patří do Mynářova skiareálu. A začala ta pravá zábava. Pojídala se knedlíčková polévka, tradiční svíčková a makové koláčky, které prý do sebe soukal nejvíce Mynářův svědek - prezident Zeman. „Svatební stůl je vyveden v bílé, růžové a vínové. Rudé jsou hořící svíčky ve skleněných svícnech a hostům hraje cimbálovka,” napsal Blesku zdroj, který se hostiny zúčastnil.

Alex dostala od prezidenta svatebním darem náramek z bílého zlata s perlou, prozradil hradní kancléř.

Video Ta mlaskla! Prezidentův muž Mynář si vzal těhotnou partnerku! - Vera Renovica,Jiří Janecký
Video se připravuje ...

Kromě koláčků ale prezidenta, který šel Mynářovi za svědka, lákala krásná nevěsta v sexy šatech s odhalenými zády. A loudil od ní polibky, zatímco Mynář počítal. „Pusa nebyla ani jedna, ani dvě, ale byly, myslím, dokonce čtyři. Pan prezident si potykal s Alex, takže si dali pusu. Pak dostal pan prezident na oplátku pusu od Alex, když jí věnoval svatební dar. Takže žárlivě jsem napočítal minimálně čtyři,“ řekl kancléř Blesku. 

Co na to první dáma Ivana Zemanová (49), která byla také přítomna? Ta se prý poklonám, které dává prezident rád mladým dívkám, většinou jen pousměje… S manželem, který dnes odlétá na konferenci ve Washingtonu, opustila veselku po čtvrté odpolední. Ostatní svatebčané ale v konzumaci bílého vína a slivovice pokračovali do pozdních hodin. Tedy až na Alex, která si na alkohol musela přece jenom nechat zajít chuť.

johanka ( 2. března 2015 09:39 )

Alex si bude žít v přepychu a bez starostí. Je to hezká paní, jenom nevím, proč stále opakují "krásná" Alex.... Krásná je, ale to snad vidíme všichni a stačí to napsat jednou. Tak přeji novomanželům hodně štěstí a ať jim láska vydrží

fistron ( 1. března 2015 22:02 )

Dyť to je takovej Rychtář o pět levelí vejš

tenerife ( 1. března 2015 19:02 )

Vypadá jak její táta....

aksura ( 1. března 2015 17:22 )

Jak se mu podařilo míst svatbu v kostele ? Buď s první manželkou svatba v kostele nebyla, nebo se podařilo jeho chlebodárci vyžebrat u papeže o výjimku. V kostele platí jenom jedna svatba.

6010 ( 1. března 2015 16:38 )

Ano již má vše, jen ta prověrka mu stále chybí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa