Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zeman vyměnil smutek za veselí: Za Mynářem přijel svatební agent 001!

Autor: vr - 
27. února 2015
21:20

Jakmile uctil památku obětí z Uherského Brodu, vyrazil prezident Miloš Zeman (70) rovnou do Osvětiman. Právě tam se v sobotu uskuteční svatba hradního kancléře Vratislava Mynáře (47). A prezident mu půjde za svědka!

Zeman přijel už večer před svatbou, protože to měl takříkajíc »po cestě«. Nejprve vyrazil do Uherského Brodu, kde položil květiny k pietnímu místu a v truchlivé náladě tiše uctil oběti řádění masového vraha Zdeňka K. Poté však naskočil do prezidentské limuzíny a přesunul se jen o 35 kilometrů dál. Při cestě do Osvětiman doprovázela prezidenta policie.

Video Zeman se uklonil u památečního místa za oběti masakru v Uherském Brodě. - Blesk - Pavel Schuster
Video se připravuje ...

Z limuzíny vystoupil Zeman již v dobré náladě a džínách. Mužům zákona poděkoval za garde. Úsměv byl namístě i proto, že má poměrně dost času na to, aby vše s kancléřem Mynářem hezky zapil a stihl se před svojí velkou zodpovědností vyspat.

Obřad začne v sobotu v pravé poledne v osvětimanském kostele sv. Havla, kde si své "ano" řeknou hradní kancléř a těhotná moderátorka ČT Alexandra Nosková. Pokračovat se bude zajisté bujarou veselkou v Mynářově Penzionu Malovaný, kde by mezi hosty neměl chybět např. prezidentův kontroverzní poradce, »pan Lukoil« Martin Nejedlý (48). Svatbu si podle původních informací nenechá ujít ani první dáma Ivana (49). Ta ale podle všeho přijede po vlastní ose až v sobotu – z limuzíny totiž za svým prezidentským manželem v pátek večer nevystoupila.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

stanislavhahn ( 28. února 2015 08:35 )

Že je nemocný člověk ozbrojen věděli všichni policie doktoři .........

vrahrychtar ( 28. února 2015 04:45 )

prezident CSSR Gustav Husak se dnes pohrebne poklonil na svatbe pana Mydlare...

zdenios ( 28. února 2015 03:21 )

A co dělá teď? Spí? Kdo by musel navšťevovat tolik míst během dne tak, jak prezident. Z pohřbu na divadelní komedii a pak na stadion fandit českému výběru kriketového klání s Pakistánem ...? A jestli byl v džínách a pil s přáteli v krčmě ... asi se při pokládání svíce před kamerami nezhroutil a tak našli vadu nakonec o půl hodiny později! Neskutečné! Právě na to koukám na ČT24 a řekl jsme si, co na to Blesk? Nezklamal je vtipný !!!

nojasne ( 28. února 2015 00:15 )

Ten se teda vohák. Ještě že není léto, to by se taky mohl přijet poklonit v trenclích a sandálech vod vietnamců.

borka30 ( 27. února 2015 22:36 )

Pani novináři nezáviďte. Takhle to na svatbách probíhá - jí se, popíjí a veselí!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa