Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman přijel na další velkou svatbu: Svědčil Grossovi, teď je na řadě Mynář!

Autor: Vera Renovica, zrk - 
28. února 2015
05:00

Prezident Miloš Zeman dnes půjde za svědka svému kancléři Vratislavu Mynářovi. Není to ale jeho »poprvé«. To si odbyl s kontroverzním expremiérem Stanislavem Grossem! A vzápětí nad ním zlomil hůl...

Psal se rok 1996 a ve vršovickém zámečku se ženil předseda poslaneckého klubu ČSSD, teprve šestadvacetiletý Stanislav Gross (dnes 45) se stejně starou místovedoucí parlamentní jídelny Šárkou Bobysudovou. Na fotkách za nimi vykukuje tehdejší šéf strany Zeman. „Pokud se po mně bude chtít, abych se podepsal, budu váhat, zda mám udělat čtyři křížky, anebo zda se podepíšu, abych dokázal, že nejsem analfabet,“ zavtipkoval žoviálně a dodal, že jde za svědka poprvé.

Jak to s Grossem dopadlo? Zeman ho pojmenoval »korunním princem« své strany, a když vyklidil pole, stal se ze Standy roku 2004 premiér. Hned o rok později ale vydal Zeman paměti, kdy ho prohlásil za svůj největší politický omyl. Průšvihy se tehdy jen valily: byt koupený z podivných zdrojů, zapletení s bordelmamá Libuší Barkovou a Grossovo rychlé couvání z politiky. Dnes je z něho až kouzelně šikovný spekulant s akciemi, který je ale vážně nemocný.

I kancléř Vratislav Mynář to má trochu nahnuté. Pořád nedostal bezpečnostní prověrku, vznáší se nad ním stín podezřele levné strašnické vily a odmítá prozradit svůj plat. Protivníci Hradu tlačí na jeho odvolání. „Jsem nesmírně rád, že mi prezident nabídl, že mi půjde za svědka,“ řekl nicméně Mynář Blesku před svojí dnešní svatbou s krásnou Alex Noskovou (31). Toho, že by šlo ze strany Zemana o jakési gesto na rozloučenou, jak kuloární zdroje naznačily Blesku, se údajně nebojí. A dokonce prý prezidentovi dovolí brunetku políbit!

Svatbu Vratislava Mynáře a Alexandry Noskové budeme na Blesk.cz detailně sledovat: Postřehy ze svatby, vyjádření aktérů, svědek Zeman, fotky a videa, to vše již v průběhu soboty na Blesk.cz!

Mynářova svatba v číslech

1 - osoba, kolem které se bude všechno točit, včetně všudypřítomné ochranky, bude dnes Mynářův svědek a jeho šéf, prezident Miloš Zeman. Očekává se nějaká vtipná zdravice.

6 - šestým měsícem už nosí moderátorka Alex Nosková pod srdcem Mynářovo dítě. Jak prozradil kancléř Blesku, bude to chlapec a bude se jmenovat po něm, Vratislav.

12 - V tolik hodin začne v kostele sv. Havla v Osvětimanech katolický obřad, kdy budou Mynář a Nosková, která si poté vezme jeho příjmení, oddáni. Vzhledem k tomu, že předchozí svatbu neměl Mynář na svaté půdě, může se tam i navzdory rozvodu ženit.

16 - let dělí dnes už novomanžele, Alex a Vratislava. Ještě větší bude jejich rozdíl majetkový, protože Nosková předtím pracovala jako moderátorka v České televizi a Mynář má za sebou několik desetiletí úspěšného podnikání. Nevěsta ale popírá, že právě to by bylo důvodem Mynářova sex-appealu.

50 - hostů je pozváno na svatbu. Zatímco do kostela svatého Havla budou moci také místní, na veselku v Mynářově Penzionu Malovaný přijdou jen vyvolení. Mezi nimi také kontroverzní hradní poradce, »pan Lukoil« Martin Nejedlý (48) či jako doprovod prezidenta první dáma Ivana Zemanová (49).

? - Jedině tak se dá vyjádřit rozpočet na jihomoravskou veselku roku. Mynář argumentuje tím, že se vše odehraje v jeho vlastním penzionu, a tak peníze zatím neřeší. Deset tisíc sem, deset tisíc tam.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

johr ( 28. února 2015 20:53 )

Nebo Prezindena ožere a ten řekne Bonmot Vrato ser na ty š....y maš kurva čas pokud prezidenzuju

recus ( 28. února 2015 16:33 )

Nechápeme, že si tak erudovaný, chytrý, bystrý chlap vždy vybere ke svědčení na svatbách takové evidentní (asi) podvodníky, lháře a tuneláře ...

johr ( 28. února 2015 15:22 )

A kolem pulnoci Mynař a pan prezident si řeknou Vrato a Miloši jsme kurva dobři chlapi a prověrka na to se vyser už jsi prověřeny ty kluku ušaty A ulej ještě jednu

henryj ( 28. února 2015 13:10 )

 Jak dlouho bude MYNÁŘ na výsluní,vydrží jak GROSS? Mrzí mne,že jsem zvonil,když vidím co se tady děje,nejenom nyní.... Teď už C.H.U.J. s něma všema. Ať jim na přirození narostou nehty,to bych jim přál.

namhal ( 28. února 2015 12:00 )

To bude nalitých za peníze daňových poplatníků. Havel, Klaus, Zeman dobře si vybrala KSČ prezidenty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa