Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman: Mynář má půvabnou nevěstu! Člověk v mém věku se může jen olíznout

Autor: ČTK - 
19. února 2015
19:31

Miloš Zeman se chystá jít svému kancléři Mynářovi za svědka. A půjde prý rád, řekl ve čtvrtek při besedě v Trutnově. Poté dodal, že Mynářova nastávající Alexandra Nosková je půvabná. Za hezkou ženou se však prý člověk jeho věku už může pouze mlsně olíznout...

Miloš Zeman bonmoty nešetří. Při besedě s občany Trutnova jich vypálil hned několik. Jeden se přitom týkal svatby hradního kancléře Vratislava Mynáře s moderátorkou Alexandrou Noskovou.

Prezident půjde Mynářovi za svědka. „Půjdu rád, protože má nesmírně půvabnou nevěstu. Možná, že jste ji viděli. Člověk v mém věku už může pouze hezkou ženu olíznout mlsným pohledem a to je tak všechno, co může, takže se na to těším,“ řekl Zeman. Svatba bude příští sobotu 28. února v kostele v Osvětimanech. Nikoli tedy již tento týden, jak Zeman naznačoval při své cestě po arabských zemích.

Mynář v Osvětimanech podniká a působí jako zastupitel. O vztahu kancléře a redaktorky veřejnoprávní televize Noskové se přitom začalo psát na konci roku 2013. Nosková kvůli poměru s blízkým spolupracovníkem hlavy státu musela opustit moderování zpráv. V televizi sice zůstala, kvůli rizikovému těhotenství již ale delší dobu nepracuje.

Právě kvůli přírůstku do rodiny prý Mynář loni v listopadu koupil vilu v pražských Strašnicích, podle expertů podezřele levně. Kritice čelí kancléř delší dobu i kvůli tomu, že stále nemá bezpečnostní prověrku. „Co se týče prověrky, o termínu a výsledku rozhoduje pouze jedna jediná instituce, ta se jmenuje Národní bezpečnostní úřad, a ani prezident, ani kdokoliv jiný nemá právo do záležitosti této instituce jakkoliv zasahovat,“ zopakoval dnes Zeman své stanovisko v Trutnově. A kancléře tak opět před občany podržel.

Zemana v Trutnově uvítaly desítky lidí pískotem

Zemana však při samotném příjezdu k radnici v Trutnově, kam zavítal během své třídenní návštěvy Královéhradeckého kraje, uvítala zhruba desítka lidí pískotem a červenými kartami. Protestující při příjezdu prezidentské kolony volali „Hanba!“, „Stydíme se za prezidenta!“ a další hesla. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček je zval do velkého sálu na diskusi s prezidentem, která následovala po setkání s představiteli trutnovské radnice. To však protestující odmítli.

Zeman dnes na setkání s občany řekl, že na jakémkoli setkání dává vždy první slovo nositeli červené karty, protože je podle něj dobré diskutovat o odlišných názorech. „Vždycky včetně dneška, když jsou mými spolupracovníky vyzváni, aby šli do sálu a diskutovali, tak utečou,“ řekl.

Několik protestujících čekalo na prezidenta už ve středu v Dobrušce na Rychnovsku. Příjezd kolony sledovaly stovky lidí, šest z nich zvedlo červené karty, na kolonu pískali a v rukou měli plakátky s nápisem „Měli jsme tu Masaryka, teď tu máme hulváta a bolševika“.

isabelafuentes ( 1. března 2015 10:04 )

No fujtajxl, to má nevěsta silnej žaludek, když tohle dopustila! Mě by se teda nechtělo mít na všech svatebních fotkách Tuzemana. Umim si představit, že se celý svatební den točil kolem něj, místo kolem novomanželů. A on to ještě korunuje takovým výrokem, kterým ve výsledku úplně zničí atmosféru toho dne a všichni zas mluví jen o tom, co z toho burana vypadlo za moudro. Pod čarou dodávám, že je mi líto Ivany Zemanové, kterou tim výrokem v podstatě označil za starou a ošklivou. Blb, no...

kung-fu-jane. ( 20. února 2015 09:56 )

Strécům ide jen o kchundy, vyumělkovanejm krasavicím s ekl žaludky jen o zajištění

ingmarie ( 20. února 2015 09:19 )

 Navíc tím blábolem vilného starého prasečkáře na veřejnosti ztrapnil svou manželku. Alexandra Nosková musí být plechová nebo úplně hloupá , když se cpe k takovým slizounům.

tgbg ( 20. února 2015 07:52 )

Není to tak dávno, co hradní vlazdoruszadku vyřvával něco o impotentech z Tatry Kopřivnice. Asi už tehdy věděl jak na tom je sám.

mirkazam ( 20. února 2015 07:36 )

Čím asi tuto ,,krasavici " ohromil pan kancléř ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa