Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naštvaný ministr Stropnický: Já do té Indie snad seskočím padákem!

Autor: shp - 
19. února 2015
07:35

Ministr obrany Martin Stropnický se pořádně naštval, když zjistil, že mu indické úřady zakázaly přistát v Bangalore. Tam odletěl z Česka kvůli setkání s indickým premiérem, zbrojnímu veletrhu a leteckému dnu. Podrážděný Stropnický pak v letadle prohlásil, že „snad do té Indie seskočí padákem“, poznamenal reportér MF Dnes, který s ním byl na palubě.

Letadlo s ministrem a českou delegací letělo podle plánu na mezinárodní indické letiště v Bangalore. Jenže kvůli leteckému dni, na který Stropnický mířil, úřady uzavřely vzdušný prostor o hodinu dříve. A českou stranu o tom jaksi zapomněly informovat.

Letoun se Stropnickým tak musel kroužit asi 30 minut nad letištěm, než mu začalo docházet palivo. Kvůli tomu musel přistát v asi 320 kilometrů vzdáleném Čennaji. Tam Stropnický musel čekat ještě na opravení tranzitního salonku.

Nakonec do Bangalore doletěl s delším než tříhodinovým zpožděním. Zdvořilostní setkání s premiérem sice nestihl, ale všechny ostatní schůzky si mohl přeložit na později. „Měli jsme složitý a dlouhý let, který byl odkloněn, nakonec jsme se sem ale dostali,“ prohlásil pak Stropnický.

illis ( 19. února 2015 20:53 )

janair Vidím to stejně.

Rumprecht ( 19. února 2015 18:27 )

Bradavice by měla seskočit bez padáku, jak tady už někdo poznamenal.

plesatapanvickova ( 19. února 2015 18:10 )

Ty skoc i bez padaku pi.co a vem celou familii

illis ( 19. února 2015 13:26 )

francjosef A někteří víc, než Ti druzí. Přijde mi, jako by se v té divoké rodince předháněli, o kom se bude víc psát. Zatím vede Agáta a její máma , kdopak je předhoní?

illis ( 19. února 2015 13:22 )

zlymikes Pokud bude mít ta náhrada modrou košili, tak je to víc než jasné . Žilková v nějakém rozhovoru řekla, že za to může to, že měl na sobě modrou košili. proto také můj muž žádnou modrou nemá, jen pěkné značkové, různé barvy a vzory, ale žádná modrá .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa