Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zeman naznačil Blesku: Ať Mynář plat klidně zveřejní!

Autor: Vera Renovica - 
14. února 2015
13:23

Umění jemných šťouchnutí - v tom prezident Miloš Zeman (70) vyniká. A v poslední den své návštěvy Spojených arabských emirátů, využil dotazu Blesku, aby něco malého naznačil svému kancléři Vratislavu Mynáři (47), který nechce zveřejnit svůj plat…

Mynář se zatím oháněl doporučením právníků Hradu, že kdyby zveřejnil platy všech zaměstnanců kanceláře prezidenta, dostal by pokutu od Úřadu pro ochranu osobních informací – stejně jako v minulosti Lenka Bradáčová. Sám svůj plat ale zveřejnit může,  dokonce ho k tomu nabádá zákon o svobodném přístupu k informacím! 

„Já nemám žádný problém s tím, aby kterýkoliv pracovník Kanceláře prezidenta republiky zveřejnil svůj plat. Včetně prezidenta. Ale ten už zveřejněn byl,“ vzkázal v kódované hradní řeči Zeman přes média svému kancléři, co si o jeho vytáčkách myslí, a dodal, že sám chtěl, aby výše platů všech na Hradě byly veřejnosti známy. 

Naznačil také, že jeho mluvčí Jiří Ovčáček rozhodně nebere moc. A to v minulosti Zemanovi oponenti vyzývali, ať mu plat zvýší za to, jak na veřejnosti prezidentovy průšvihy žehlí. „Nevím, jestli úřad změnil svoje stanovisko… aby nevznikaly zbytečné spekulace, že Jirka Ovčáček bere sto tisíc nebo osmdesát tisíc nebo podobně. On se tomu pouze trpce zasmál, když se o těchto spekulacích dověděl,“ žertoval Zeman.

Video Miloš Zeman o Válkové: Podělala se! Jeho slova zachytila kamera FTV Prima - FTV Prima
Video se připravuje ...

 

Kancléř a sexy Alex poprvé

Kancléř, který Zemana na cestě doprovázel, u rozhovoru s Bleskem nebyl. Prezident si ho ale v žertu vzal do úst také na čtvrteční večerní recepci, kdy se rozmluvil o krásách Emirátů. Právě z Dubaje jsou totiž fotky Blesku, z nichž republika zjistila, že Mynář chodí s moderátorkou Alex Noskovou (31). „Dokonce i jeho  (Mynářova, pozn. red) předmanželská cesta byla do Emirátů a v důsledku je svatba mého kancléře příští týden. Takže můžete vidět vliv Emirátů na českého občana,“ žertovala hlava státu.


ingmarie ( 14. února 2015 18:14 )

 Na Ukrajině se schyluje k velké válce a nám vládne ruská klika , v čele s propitým ,starým a myšlenkově nepoužitelným strýcem a jeho zlodějskou bandou. Vláda je plná impotentních vystrašenců , co nevědí kam se vrtnout. Ještě , že aspoň ta " pražská kavárna " vidí v jakém jsme teď průšvihu! Kvičte si jak chcete, Zemanovci!

mirkazam ( 14. února 2015 17:25 )

Vykuk Mynář si zase udělal výlet do Emirátů. Bez něj by to asi nešlo....

koko365 ( 14. února 2015 15:57 )

 Sexy mozek tam má tak 8pětek za nic jako ten Forest Jindra Gamp

settt ( 14. února 2015 14:13 )

 jeden větší srab než druhej.... !!!!

oldedek ( 14. února 2015 13:37 )

• Zeman : "...demonstrovat SVOJÍ SÍLU a odmítnout přijmout její demisi ...", Kmoníček : ..."„Mohla sedět v nemocnici a „léčit“ se šest měsíců, nadnesl během rozhovoru Kmoníček.." Co nám to na těch nejvyšších místech vlastně sedí za zrůdy ?!? Po tomto "odkopání" nám to tento ZLÝ, BEZCITNÝ, SOBECKÝ, BEZCHARAKTERNÍ živočich vlastně říká, že mu nejde o to, jak to tady u nás jde a jestli dělá rozhodnutí pro republiku - ta mu je naprosto lhostejná – ale hlavně o to, aby z jeho rozhodnutí šla "SÍLA, SÍLA, SÍLA " a ty, které nemá rád zašlapal do země a co nejvíce poškodil, bez ohledu na ostatní – je „moudrej“ asi jako jeden Áda z Německa !!!! P.S. Všimněte si co chodíte na šichtu jak k tomu přistupuje ten jeho nejvyšší „radič“ – problém – nevadí, hoďte se marod !! – ten Kmoníčků chlapec celej život maká asi jako šroub ….

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa