Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Íčko Langer roztáčí peníze: Za 40 milionů nakoupil akcie kamarádovy firmy!

Video se připravuje ...
Autor: simao - 
5. února 2015
12:39

Exministr vnitra Ivan "Íčko" Langer nezahálí. "Jo," potvrdil stručně a výstižně Lidovým novinám, že nakoupil za 40 milionů akcie společnosti, kterou vlastní olomoucký podnikatel Ivan Kyselý. Langerův dlouholetý přítel. Kde na to Langer vzal?

Ivany Langera a Kyselého pojí kamarádství i obchodní kontakty. Nyní vyšlo najevo, že si za 40 milionů pořídil exministr vnitra Langer 40 akcií v Kyselého společnosti IES Moravia Real. Upozornily na to Lidové noviny s tím, že k nákupu došlo již v květnu loňského roku.

Firma se stará především o správu nemovitostí v historickém centru města Olomouce a realitní činnost. "Opravou nemovitostí a jejích správou přispíváme k udržení atraktivity a aktivity života v centru města Olomouce," tvrdí firma na svých stránkách.

Právě v Olomouci si přitom pořídil své hnízdečko i Langer, a tak mu na atraktivitě okolí nepochybně záleží. Na dům si půjčil od banky, ovšem část prostředků získal i od Kyselého. Ten mu údajně poskytl 2 miliony na rekonstrukci.

Langer nyní v domě v centru hanácké metropole žije i s rodinou. A část domu pronajímá. Realitce svého kamaráda pak podle všeho věří. Neváhal se kvůli nákupu akcií opět zadlužit. Podle LN akcie nakoupil opět z prostředků z bankovní půjčky. Peníze se prostě musí točit. Oproti lednu 2014 tak základní kapitál Kyselého realitky stoupl z 176,2 milionu na 216,2 milionu korun. 134,2 milionu z toho patří přímo Kyselému, píší Lidové noviny.

Video Bleskové zprávy: Češky v pornu a vesnička Langerov! - Blesk
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 13. října 2015 22:09 )

Byl jsem svědkem toho, jak Langer ve funkci ministra vnitra nechával po sobě (na jeho žádost!) dojídat jídlo hosty, kteří si to museli považovat za svoji čest. Ač se to může zdát neuvěřitelné, je tomu skutečně tak. Jeden z nejarogantnějších politiků jaké porodila "sametová revoluce"...

villi ( 13. října 2015 19:45 )

PROŠETŘIT CELOU ODS !!! ČLEN PO ČLENU !!! A ZRUŠIT TUTO VLASTIZRÁDNOU SEBRANKU !!!

tgbb. ( 5. února 2015 22:42 )

Pane soudruhu premiére příteli Paroubku, právě zastřelili mafiána Mrázka! To už je devět?

st.rec ( 5. února 2015 19:31 )

Namalujte mu někdo tykadla ať má ta jeho Krasomila co soudit a žádat zvýšení platu,chudinka.

japome ( 5. února 2015 17:05 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa