Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babiš odolává vládnímu bufetu: Shodil jsem pět kilo!

Autor: dce - 
3. února 2015
12:27

Už měsíc se někteří z nás snaží dodržet svá novoroční předsevzetí. Spoustu lidí už padlo - nevydrželo se nepřejídat nebo nekouřit. Ministr financí Andrej Babiš to ale zatím zvládá! Na facebooku se dokonce pochlubil, že už zhubl pět kilo.

"Tak jsem se zvážil, minus pět kilo. Plním novoroční předsevzetí. Bufetu na vládě zatím odolávám," napsal si ministr financí Andrej Babiš na svůj facebookový profil. Pod status přidal fotografii pojízdného bufetu s nejrůznějšími svačinkami. Jenže to udělal chybu. Pod fotkou se strhla bitka.

Lidé Babišovi spílají, že si na vládě debužírují za peníze daňových poplatníků. Jsou zde ale i tací, kteří ministrovi fandí.

Andrej Babiš si hubnutí a zdravou výživu předsevzal z jednoho důvodu - jeho manželka Monika prozradila, že nemá čas cvičit. "Nedávno jsme řešili, že teď jí víc než dřív, protože pořád musí sedět na vládě. A přibral, chudák. To je opravdu oběť a v jeho případě obzvlášť, protože dřív si přivstal i v pět, aby mohl ráno hodinu cvičit, což teď nejde,“ vysvětlila.

vog.ht. ( 3. února 2015 17:34 )

To by se měl

satanklaus ( 3. února 2015 17:13 )

tgbb = debilní závislák na koblihách

satanklaus ( 3. února 2015 17:11 )

Sám je horší než kurva...

satanklaus ( 3. února 2015 17:11 )

Co asi tak můžeš čekat od debilů, co si za koblihu zvolej do vlády mafiána?

satanklaus ( 3. února 2015 17:08 )

Je nejvyšší čas aby mu do toho jeho odpornýho výtlemu někdo šlápnul než bude pozdě..... Skopnout ho z toho jeho trůnu kterej zneužívá k vlastnímu obohacení a ruinování české ekonomiky. Tyhle odporný debilní reklamní triky o tom , že je taky člověk, ať si narve do rekta. Lidem které připravil o práci, firmu, živnost, těžko nakecá že je něco jinýho než zloděj, tunelář, vyděrač, zkrátka odporný gauner s kterým tu bude stále hůř a hůř dokud ho nevykopneme za hranice, tak jak ho Slováci vykopli k nám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa