Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná Alex se nevrátila do televize! Měla nastoupit už před týdnem...

Autor: dce, vr - 
29. ledna 2015
15:34

Nejdřív se scházeli potají v místech bez oken jako mafiáni, aby je nikdo neviděl, aby její kariéře nestálo nic v cestě. Jenže když se jejich vztah provalil, putovala Mynářova partnerka Alex po profesním žebříčku České televize rychle až na spodní příčky. A teď, když se o Mynářovi mluví téměř denně, se těhotná Alex v práci jen tak neobjeví. Svou nepřítomnost omlouvá zdravotními důvody.

Partnerka prezidentova kancléře Mynáře, Alex Nosková, sice nebyla hvězdou České televize, ale i tak musel její pád na začátečnickou pozici bolet. Kariéra ve zpravodajství, kterou chtěla dělat už od malička, vzala rychle za své. Když fotky z dovolené, které otiskl Blesk, provalily její vztah s politikem, putovala z Událostí v regionech do dopravního zpravodajství v ranním pořadu Studio 6, kde začínají ti nejmladší elévové...

A teď? Minulé pondělí už do práce nepřišla, i když podle Magazínu MF Dnes měla přijít. Mynář už před pár týdny Blesku řekl, že se řídí lékařským doporučením kvůli svému těhotenství. Nosková pro MF Dnes řekla, že jí lékař návrat do práce stále nedoporučuje. "Tím, že je Alex v požehnaném stavu a že je mohutná chřipková epidemie, jí lékař doporučil, aby odložila nástup do zaměstnání minimálně do porodu. Nehledejte v tom nic záludného," napsal Blesk.cz Zemanův kancléř Mynář.

Ačkoli Česká televize prostřednictvím mluvčí Karolíny Blinkové vzkázala, že Alexandra Nosková je stále zaměstnankyní ČT, v očích kolegů prý Alex"skončila" ale už dávno. To, že do práce jezdí vozem za milion, byl asi jen detail... 

Podle všeho ale s Mynářem randila několik měsíců, než se vše provalilo. Porušovala tak etický kodex ČT - zpochybnila tak svou nestrannost. A že si svého provinění byla vědoma, potvrdil i Mynář: "Poprvé jsme se setkali za podmínek, které stanovila Alex. To znamená v restauraci bez oken, se zvláštním vchodem a mohl k nám jen kuchař a číšník," uvedl podle Magazínu Dnes. "Tak jsme se scházeli několik měsíců," dodal. 

To, že se vztah provalil, bylo podle Alex i dobré - znamenalo to úlevu. Konečně mohla svého milého v redakci bránit. Když Mynář tvrdil, že na cestu do OSN prověrku nepotřebuje, jenže pak se ukázalo, že je to naopak, poznamenal Noskové kolega, že Mynář zase lhal. A co na to Alex? "Udělala jsem svíčkovou, tak chtěl zůstat doma," uvádí Magazín Dnes.

Česká televize byla navíc několikrát nařčena z manipulace se zpravodajstvím - například v době, kdy Zeman stanul u klenotů s "virózou", byly záběry nahrazeny archivními záznamy prezidenta. Nosková sice do vysílání zasáhnout nemůže, má ale přístup do systému, kde se reportáže připravují - mohla tak třeba informovat Mynáře i další účastníky. 

Šéfredaktor regionálního zpravodajství, který má Alex na starost, uvedl, že do porodu už Alex nenastoupí. Podle mluvčí České televize Karolíny Blinkové Alex do práce opravdu minulý týden nepřišla, pracovní poměr však nerozvázala.

fantom88 ( 13. března 2015 11:52 )

 nechápu, na co si hráli (s tím schováváním) - já ji třeba vůbec neznám... nebýt toho, že média napsala, že se vzali, doteď netuším, že taková pidihvězdička existuje

ivoadler ( 29. ledna 2015 23:00 )

Zemanovi vcelku fandím, ale musím uznat, že jeho tvář stále více připomíná prase. Pro boj s islámem je to ten správná typ.

ivoadler ( 29. ledna 2015 22:53 )

Není nad to podnikat v pozici nějakého politického zvířete. Takhle dokáže podnikat kdejaký idiot - viz Standa Gross. Nevrátila se! A už se, doufám, nevrátí. Tlačenky by v České televizi měly skončit.

defakto ( 29. ledna 2015 22:46 )

.... doufám, že dostala v práci Áčko !

karel ( 29. ledna 2015 22:28 )

Musí se starat o svého dědulu, aby měla co dědit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa