Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Okamura zase perlí! Ukončete Alrawimu pobyt v Česku! A ten se mu jen směje...

Autor: dce - 
22. ledna 2015
19:45

Okamura se ve Sněmovně opět vyjádřil velmi drsně a bez skrupulí k velmi oblíbenému tématu muslimů. Jenže teď už jeho výroky nezní tak nesmyslně jako dříve. Požaduje aby byl předsedovi muslimských obcí Alrawimu ukončen pobyt v Česku. Považuje totiž jeho výroky za nenávistné a stejné jako extremismus vůči Romům!

Okamura se opět opřel do muslimů, ale především do Muneeba Alrawiho. Jeho výroky z kázání v mešitě před několika lety považuje za stejný extremismus, jako jsou například nenávistné výroky proti Romům.

„Předseda muslimských obcí pan Alrawi veřejně říká při svém kázání větu, abyste 'se naučili nenávisti k neuznání Alláha', tedy nenávisti vůči všem nevěřícím v islám - tedy i mně, já nevím, kdo tady z vás je věřící v islám, ale já určitě ne, a zároveň vyzývá, aby rodiče bili své děti už od deseti let, že už je to ten vhodný věk, kdy je můžou bít, pakliže se nechtějí modlit k Alláhovi,“ uvedl podle serveru Novinky.cz Okamura.

Pokračuje se slovy, že tyto názory asi policie za extrémní nepovažuje. Ale extrémní jsou občané v Českých Budějovicích, kteří demonstrují proti Romům. To se ve zprávě objeví. Já to považuji za absolutně skandální,“ doplnil Tomio.

Se svou stížností šel dokonce za ministrem vnitra Milanem Chovancem. „Já říkám, je to extrémní, a měli bychom to postihnout a takovému člověku bychom měli ukončit pobyt v České republice,“ prohlásil předseda politické strany Úsvit.

Chovanec mu dal za pravdu, myslí si ale, že by se politici problém neměli snažit vyhrotit. Uvedl ale, že se mu Alrawiho výroky také nelíbí! Bere to ale jako otázku velmi malé skupiny lidí.

Alrawi na to reagoval se smíchem. „Zřejmě i psi a prasata již Tomia Okamuru zklamali a nereagovali na jeho výzvu k venčení u muslimských modliteben. Možná i jim tato výzva přišla až příliš dálněvýchodní,” prohlásil podle serveru novinky.cz Alrawi. Upozorňuje také, že se Okamure jen chce zalíbit islamofobům.


qwerty1805 ( 24. ledna 2015 05:04 )

ať de do zadele souhlasim a i přispěju

babcaa ( 24. ledna 2015 01:06 )

Víš já zrovna nejsem věřící v tom pravém slova smyslu. Ale věřím na to "Pomoz si a bude ti pomoženo". A nedávno jsem narazila i na to vlastně samé, psané pro věřící: ,,Pomoz si a Bůh ti pomůže" Z knihy ,,Andělé nám dávají odpověď na otázky smyslu života". Aby se člověk mohl spolehnout na pomoc nebes, je třeba, aby sám nejprve něco dělal, aby chtěl něco dělat, aby si mohl říci: ,,Snažím se, jak nejlépe dovedu, dělat to, co považuji za vhodné." Teprve, když sami něco chcete, může k tomu nebe přispět. Možná že se bude pokoušet vaše snažení trochu zkorigovat, když se mu to bude zdát nutné, ale v zásadě vždy podporuje, co chcete vy a snaží se to dovést k úspěchu. V tomto smyslu tedy platí a vždy platit bude: ,,Pomoc si a Bůh ti pomůže." Znamená to snad: Kdo si nedokáže pomoci sám, tomu nepomůže ani Bůh? Andělé jsou v tomto případě s pomocí zdrženliví, protože by jinak podporovali lidskou slabost. Není to nespravedlivé? Slabému nebude pomoženo? Ale ano, bude, jenže nejdříve tím způsobem, že se sám vzchopí a posílí. Takže asi tak, nejdříve je to na každém z nás, co pro to uděláme, koho budeme volit a jestli se konečně dokopeme k tomu abychom vyvíjeli na politiky potřebný tlak a "neřešili" to jen na diskuzích v bulváru.

luckykubrt ( 23. ledna 2015 23:56 )

To je pravda. To jsou takoví fanatici, že by nechali zemřít i vlastní lidi. Bohužel oni mají zájem spíše o tu doktorku, co ji drží v USA. Ale nechápu, co jsme my s tím měli společného ? Tak potom zastaví islám už jedině Bůh, který je nad námi.

babcaa ( 23. ledna 2015 20:25 )

Ten tvůj nápad má pár zádrhelů. Pokud Tonča a Hanča před tou Zemanovou provokací ještě vůbec žily, tak po ní už s velkou pravděpodobností ne. O výměnu za Alrawiho a Abbase by stejně zájem nebyl ani kdyby jim tu hrozila smrt. Ti jsou těm středověkým zrůdám užiteční jen a právě tady, jinde je podobných fanatiků dost.... Pokud se ptáš, co zastaví islamizaci naší země, tak Okamurovo žvanění rozhodně ne, tu může zastavit jedině radikální pravice, kterou jsme tady z připosrranosti už dávno odstavili na vedlejší kolej, na hódně vedlejší kolej

luckykubrt ( 23. ledna 2015 19:42 )

Mám lepší nápad. Když tak ho spolu s Abbasem zatknout a vyměnit za Tonču a Hanču. Už je zbytečné dělat nějaké ústupky těm zrůdam. Vždyť už jsme zase ve válce, copak jste si toho nevšimli ? Co zastaví islám ? Jedině, když jim dáme najevo, že nemáme z nich strach a máme lepší víru než oni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa