Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exmanželka: Od Mynáře jsem se vily ani syna nedočkala! Dočká se kancléř prověrky?

Autor: sč, simao - 
9. ledna 2015
09:22

Bývalá manželka kancléře Vratislava Mynáře Kamila řekla Blesku, co si myslí o exmanželově bezpečnostní prověrce, a především koupi vily za 5,5 milionu v Praze-Strašnicích, kterou si Mynář pořídil s novou a mladší partnerkou Alexandrou Noskovou.

Vratislav Mynář je ke své Alex (31) velmi štědrý. Dal jí k Ježíšku prsten s diamantem, luxusní hodinky TAG Heuer, a hlavně vilu v pražských Strašnicích.

Co na to bývalá paní Mynářová, Kamila (44)? Ta se znovu vdala a má také syna – Vítečka (5 měs). K případu svého exmanžela, jeho nákupům a chystání rodiny se příliš vyjadřovat nechce. „Vily ani syna jsem se nedočkala, ale prstýnek s půlkarátovým diamantem a značkové hodinky jsem v průběhu manželství od něj dostala,“ konstatovala jen.

Paní Kamila měla svatbu loni v červnu, již těhotná řekla své ano kuchaři Tomáši Hauserovi. Po bezdětném patnáctiletém manželství s Mynářem se dočkala v novém vztahu prvního miminka velmi záhy. V očekávání je však nyní i Alex Nosková. V červnu čeká narození Mynářova syna. Měl by se jmenovat po tátovi - Vratislav.

Otazník nad Mynářovou prověrkou

K samotnému nákupu vily Mynářova exmanželka na denik.cz dodala: „Ať si o tom udělá každý obrázek sám, od toho dělá tu prověrku. Pokud je to všechno tak transparentní, dopadne v pořádku.“ Mynářovi bezpečnostní prověrka stále chybí, což bylo v minulosti příčinou i pro spekulace o jeho možném odvolání z pozice kancléře.

Naštvaný na něj je prý nyní i prezident Zeman. Jak upozornila dnešní MF Dnes, Mynář prý podal zbytek podkladů k zahájení bezpečnostní prověrky na Národním bezpečnostním úřadě až koncem roku 2014. Podle MfD však žil Zeman v přesvědčení, že tak Mynář učinil již dávno. „Nevěděl jsem o tom, že by prověrka teprve začala, protože jsem byl informován, že prověrka průběžně probíhá a že pan kancléř průběžně podává informace,“ řekl Mladé frontě prezident. Čekají Mynáře větší problémy než vysvětlování nákupu prostorné prvorepublikové vily v lukrativní části Prahy za 5,5 milionu? 

tomas2049 ( 30. května 2015 14:46 )

Kdo zná minulost toho pána, tak se rozhodně bývalé paní Mynářové nediví.

karlos107 ( 13. února 2015 06:53 )

*** co je to za systém? Dostane koryto a pak si zařizuje prověrku. Nemělo by to snad být obráceně?? Až bude mít prověrku, potom se může cpát ke korytu. Jenže ... zloději si nahrávají do kapes a český národ jen dál tupě zírá. Soudci podají hromadně žalobu, na dorovnání platů a český národ jen dál tupě zírá. ČT nám lže za koncesionářské poplatky vesele dál a český národ jen tupě zírá. Kurva už se proberte !!! Kecat na diskusích je všechno co umíte ???

komin ( 11. ledna 2015 16:52 )

zlojed kmotr mynar moc chytrosti nepobral, jeho byvala manzelka muze byt rada,ze se ostudy mynare zbavila

setroseuros ( 11. ledna 2015 13:49 )

znam manzele , co nemohli mit spolu dite. Po cca 12 letech se v dobrem rozesly a s novymi partnery meli oba deti. Ona mela 3 kluky a on do paru! Mozna to jen spolu neslo. Priroda je priroda

ellka ( 10. ledna 2015 17:10 )

Tiez si myslim ze jeho manzelka vie ze on bol na pricine preco nemohli mat spolu deti. Ale stary chren si najde mladu a v tom momente ohlupne a uveri mladej ze s nou sa to podarilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa