Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chystají svatbu?Těhotná přítelkyně kancléře Mynáře si obhlížela katedrálu svatého Víta

Autor: Vera Renovica, lmk - 
19. prosince 2014
05:03

S prezidentovým kancléřem Vratislavem Mynářem (47) čeká miminko, předtím se chtějí vzít. Moderátorka Alex Nosková (31) včera v bílém vyrazila na Hrad, možná hledat místo pro veselku!

Včera dopoledne zaparkoval naproti katedrále svatého Víta luxusní Range Rover Evoque a z něho vyšla v růžovém kostýmku a bílém kabátu oděná Nosková. Do katedrály ji doprovázela rodina. V chrámu je přivítali lidé z hradního protokolu a historickou stavbou skupinku provedli.

Podle informátora Blesku se právě ten den měla na Hradě konat veselka, sám kancléř to ale popřel.

„To, že si má přítelkyně šla s rodiči prohlédnout katedrálu, nic neznamená. Jen ten Dominik Duka (kardinál, pozn. red.) šel moc pozdě, aby nás oddal,“ vtipkoval včera. Den předtím ale Blesku řekl, že chtějí svatbu stihnout před porodem.

Potomek se jim má narodit v červnu. Zatím na moderátorce České televize není těhotenství vidět, jelikož je teprve ve třetím měsíci. Jako správná nevěsta chce jistě vypadat štíhle i na svatebních fotografiích. Proto lze předpokládat, že si s kancléřem budou chtít říci své ano co nejdříve.

Poslední šance pro Mynáře?

I Mynář by mohl mít kromě narození dítěte a svůdnosti nevěsty motivaci, proč svatbu uspíšit. Kvůli chybějící bezpečnostní prověrce už s ním prý ztrácí trpělivost sám prezident Miloš Zeman (70) a chce mu v několika dalších týdnech dát »vale«. V médiích se dokonce objevují jména jeho nástupců. „Chybí snad už jen Ferda Mravenec,“ glosoval pro Blesk Mynář. I tak… jestli si není spokojeností svého nadřízeného jistý, má možná poslední šanci se oženit s velkou pompou na Hradě!

mord ( 19. prosince 2014 13:26 )

To je pravda, ale opileckého prezidenta nelze mít rád

erene ( 19. prosince 2014 12:05 )

vog.ht.:Je to hezká ženská a hodí se k sobě. No hezká právě není,takže se k sobě hodí ! Oči má blízko u sebe,hnusnej nos..oči blízko u sebe značí nízkou inteligenci..a je to pravda..viz Ornella,Ochotská a spol..mají oči blízko u sebe a IQ lehce nad bodem mrazu !

znalec ( 19. prosince 2014 11:26 )

borka30: vaše hlody jsou trapné...

popocatepetl ( 19. prosince 2014 10:02 )

... Příliš mnoho lidí ty kauzy zná - milovníci bulváru, jak je vidět, ne, takže NBÚ by si na sebe ušil pořádný bič, kdyby tak snadno vydíratelné osobě dal prověrku z protekce.

popocatepetl ( 19. prosince 2014 10:01 )

Že ty nevíš, není můj problém. Ovšem jestli má Mynář IQ větší než šimpanz, sám musí dobře vědět, že bezpečnostní prověrku nemůže dostat. Mynář je příliš snadno vydíratelná osoba, navíc s podivnými styky. Příliš mnoho lidí ty kauzy zná - ti, co milovníci bulváru, jak je vidět, ne, takže NBÚ by si na sebe ušil pořádný bič, kdyby tak snadno vydíratelné osobě dal prověrku z protekce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa