Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nemocný Gross o zázračném zbohatnutí: Před Bohem s tím obstojím! ... soudit mě bude za jiné hříchy

Autor: dce - 
3. prosince 2014
05:03

V dokumentárním cyklu Expremiéři pronesl Stanislav Gross mnoho důležitých přiznání. Uvedl především, že si je vědom svých chyb – za ně prý byl potrestán krutou nemocí, o té však mluvit nechtěl. Přiznal ovšem, že přijal Krista!

Stanislav Gross, bývalý ministr vnitra a předseda vlády, trpí velmi závažnou nemocí – amyotrofickou laterální sklerózou. On sám tvrdí, že právě tímto těžkým onemocněním byl potrestán za své lži. „Kdybych se nebál přiznat, že jsem ten byt dotoval z poslaneckých náhrad, tak jsem se vyhnul tomu, že jsem se zamotal do takových polopravd a lží. A já to beru tak, že jsem byl potrestán za to, že jsem nemluvil pravdu,“ prohlásil.

Přiznal, že nedělal vždy jen správné věci. Všem, které tím ovšem zklamal, se omluvil – a znělo to vážně a upřímně. „Všem vám, kteří jste mi před x lety důvěřovali a poté jste měli pocit, že jsem vás zklamal, tak vám se opravdu omlouvám,“ uvedl Gross. „Mrzí mě, jak to dopadlo,“ dodal.

„Myslím si, že před Bohem obstojím – Obchod snů určitě. Jsou jiné věci...“ prohlásil tajemně, když s ním jeho kariéru rozebíral student politologie. Ale ani on, ani novináři, ani lidé z ulice mu povětšinou nevěřili – dali mu dost na frak. „Je to hyena,“ řekl jeden muž přímo před Grossem.

O svém zdravotním stavu se ale bavit nechtěl – tvrdil, že jde o jeho soukromou záležitost. Uznal však, že žádné velké plány už nemá: „Životních zlomů moc neplánuju. Hlavně bych rád, aby ten konečný křížek byl co nejdál.“


frantacizek ( 5. prosince 2014 14:45 )

to je pravda, smrt je krutý a hlavně rychlý trest, 20 let v thajském vězení by bylo spravedlivějších

frantacizek ( 5. prosince 2014 14:44 )

před Bohem Staňo možná, ale tebe bude soudit PEKELNÍK

sabaton ( 5. prosince 2014 10:25 )

A tobě ty mameluchu kul do řiti, tak jak to máš nejradějc. Ju pi*use nebo pi*ko. Sevas.

hejhej ( 4. prosince 2014 15:04 )

Grossi, před Bohem si možná obstojíš, ale ne před obyčejnými lidmi. Podvodným způsobem jsi získal miliony, veřejně lhal, stejně jako se studiem na VŠ. Přesto mu nemoc nepřeji.

dyskrymynaclja ( 4. prosince 2014 09:15 )

20 let v base by mu prospělo víc

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa