Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Místo oběda přivezli seniorům prezidenta: Na oplátku dostal jednu červenou kartu

Autor: jn - 
2. prosince 2014
18:31

Obědy seniorům kvůli ledovce nepřivezou, ale přijede prezident Miloš Zeman…Takový byl obsah hlášení v místním rozhlase. Židlochovické totiž sužovala kalamita, ale na první návštěvu hlavy státu v obci byl spoleh.

Miloše Zemana (70) přivítal v Židlochovicích starosta Jan Vitula (TOP 09) s plackou Václava Havla na klopě. „Neuráží mne to, s Václavem jsme měli dobrý vztah. Kdyby byl na kabátě druhý Václav nebo Schwarzenberg, bylo by to horší,“ podotkl prezident.

Před řeznictvím na náměstí ukázala Zemanovi červenou kartu jediná zdejší protestující, učitelka Dagmar Nováková. „Jsem proti tomu, jak reprezentujete náš stát. Vadí mi vaše zahraniční politika i třeba fakt, že jste v posvátném Vladislavském sále připíchl státní vyznamenání na mikinu režiséra Sedláčka,“ vmetla hlavě státu do tváře.

„Masarykovi taky vytloukli okna a vypískali ho. Je to projev demokracie. S červenou kartou jste tady ale jediná,“ opáčil Zeman. Učitelka se však nedala a kartu ukázala Zemanovi i o hodinu později v místní sokolovně. Na setkání s prezidentem sem přišly asi tři stovky lidí. Akce se málem nekonala, ve městě totiž až do příjezdu prezidenta nešel kvůli ledové kalamitě proud.

salto ( 3. prosince 2014 17:20 )

Tady si lidi pletou demokracii s anarchií a neuvědomují si, že skutečné demokracie je podřízení se menšiny většině. Když se ODS, ODA a flaďáci v devadesátých letech chovali ke státu jako ke kořisti (ono ostatně všechny pravicové vlády dodnes), kde byla? Co učila dětičky? Když vidím jak je Zeman řadě lidí osinou v zadku, pohrávám si s myšlenkou: že ten chlap to dělá dobře! Asi ano

hejhej ( 3. prosince 2014 16:48 )

Učitelka proti prezidentovi. Jak může tak blbá učitelka učit, měla by být ze školy odvolána. Kolika lidem, kantrům nebyl po chuti Havel, Klaus, ale žádný nebyl tak blbý, aby se choval jak hloupá učitelka Nováková. Kde byla, když Havel propustil na amnestii násilníky, vrahy, Klaus zloděje, kde byla když " kníže" a Kalusek používali vulgarizmy. Ta baba musí být pěkně pošahaná.

zadnice ( 3. prosince 2014 14:19 )

Učitelka Dagmar Nováková bude asi pěkná krá.va!

tawon ( 3. prosince 2014 13:43 )

Ty jsi taky hvězdná bedna z pěchoty, máš 1. místo. Gratulujeme.

tawon ( 3. prosince 2014 13:41 )

N echce tě do postele?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa