Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Schwarzenberg o Klausovi: Argumentuje jako Goebbels!

Autor: dce - 
28. listopadu 2014
11:45

Naši prezidenti – ať už ti bývalí nebo ti současní – mají tendenci být, zejména v zahraničí, velmi dobře slyšet. Jejich výroky se nezřídka objeví i na titulcích zahraničního tisku. Klaus minulý týden překvapil ostrou kritikou západu a výrokem, že Ukrajina je umělý stát. Karel Schwarzenberg ho v této spojitosti přirovnal ke Goebbelsovi.

Bývalý prezident Václav Klaus, toho času propagátor ruských tezí v České republice, vyslovil názor, že Ukrajina je umělý stát. Popravdě řečeno, každý stát je umělý. Nepoznal jsem stát, který by vyrostl na stromě,“ tak začíná kritika bývalého prezidenta Klause z úst, nebo respektive klávesnice, Karla Schwarzenberga, kterou sdílel na facebooku.

Bývalý ministr zahraničních věcí se prudce opřel do Klause a jeho projevu ohledně Ukrajiny a místního válečného konfliktu. Dnešní Ukrajina je trochu umělá země, kde část obyvatel pohlíží jedním a část druhým směrem,“ prohlásil Klaus doslova v ruské opoziční televizi Dožď.

Krom toho také uvedl, že za konflikt na Ukrajině může západ. Nikdy jsem nečekal, že ještě za mého života se dostaneme do čehosi, jako je druhá etapa studené války,“ prohlásil bývalý prezident minulý týden. 

Stejně jako před Mnichovem i v počátcích bojů na východní Ukrajině, teď i bývalý český politik sahá do, přiznávám velmi úspěšné, zásoby argumentů Josepha Goebbelse," dodal Schwarzenberg.

zabibol ( 29. listopadu 2014 08:12 )

Perokrad se definitivně pomátl a podporuje ruské, fašistické, okupační vrahy.

ikolop ( 29. listopadu 2014 07:02 )

Obvykle je naše parta (z různých SŠ+VŠ) proti knížeti Schlafen-bergovi, neboli spící hoře, ale Klaus je 100x větší tzv. krysa než Karel. Resp. kníže není krysa, jen se od narození válí v min. 5 mld, proto neví, co je denně vstávat v 5-6 h ráno a pak cca 40 let 8-10 h dřít. Je mimo realitu, chudým (většině národa) by nic nedal jako pravičácké vlády obecně.

japos22 ( 28. listopadu 2014 22:39 )

Někdo má vlastní mozek a někomu ho vymyla učitelka - ale to už se nedá spravit u havloidů ani náhodou

japos22 ( 28. listopadu 2014 22:29 )

Nápověda - fašoun je vlevo

japos22 ( 28. listopadu 2014 20:56 )

Poslouchej, co říká Beneše by postavil před tribunál pro válečné zločiny v Haagu - trubko, tak tohle řekne jen fašista, co prohrál druhou světovou - chlaste, vy fašisti jste průhledné nuly

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa