Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Schůze zastupitelstva jako za totality: V Hodoníně hrála ruská hymna!

Na úřadu v Hodoníně lidé zvolili Milanu Grauovou (ANO 2011) a místostarostu Vojtěcha Salajku (ANO 2011). Kromě nich také dva nové místostarosty – místního advokáta Vítězslava Krabičku (Změna) a předsedu okresního výboru KSČM Jána Lahvičku.
Na úřadu v Hodoníně lidé zvolili Milanu Grauovou (ANO 2011) a místostarostu Vojtěcha Salajku (ANO 2011). Kromě nich také dva nové místostarosty – místního advokáta Vítězslava Krabičku (Změna) a předsedu okresního výboru KSČM Jána Lahvičku.  (Autor: hodonin.eu)
Autor: tho, tp - 
26. listopadu 2014
21:54

Na tohle Hodonín nejspíš jen tak nezapomene. Na ustavující schůzi nového zastupitelstva totiž nezahrála česká hymna… Z reproduktorů začalo hrát: Slavsja, Otěčestvo… tedy ta ruská.

Okamžitě ruskou hymnu vypnuli a chtěli zapnout tu správnou, jenže opět chyba. Až na potřetí se magistrát dočkal české hymny. Celá kuriozita je o to pikantnější, že v radě města poprvé po 25 letech zasedli komunisté.

Za KSČM se totiž v Hodoníně dostal do nejvyššího vedení města Ján Lahvička jako místostarosta. Starostkou Hodonína se stala Milana Grauová z hnutí ANO.

Internetem od té doby, jako už klasicky, lidé šíří vtipy. Jeden z nich například říká, že v Hodoníně ji mají připravenou pro jistotu - až se bude opakovat srpen 1968. Kromě Lahvičky jsou místostarosty Vojtěch Salajka (ANO) a Vítězslav Krabička (Změna). ANO, Změna a komunisté v tomto městě tvoří koalici.

 

 

 

 

 

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zabibol ( 27. listopadu 2014 14:36 )

Tito komunističtí kolaboranti a zrádci vlastního lidu musí okamžitě odstoupit. Liliput Putler-kat Ukrajinského lidu jim za odměnu určitě najde pěkné místečko na Sibiři.

zabibol ( 27. listopadu 2014 10:45 )

Jsme přece v ČR, v zemi ruských vlez.do.pr.delistů, komunistických lumpů a vrahů.

dzery ( 27. listopadu 2014 10:44 )

To je fakt monaisi,že každý nemůže mít všechno.

zabibol ( 27. listopadu 2014 10:44 )

moiaza ( 27. listopadu 2014 09:39 )

A vida. Modří lumpi nás prodali jinému agresoru a to už je v pořádku. Zabibole, nejen že jsi velmi mlád a velmi hloupý. To by se dálo omluvit. Ale že nemáš svůj vlastní mozek, to je mi opravdu líto. No jo, každý nemůže mít všechno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa