Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šlouf o domluvě Zemanovi: Bimbo, nevysí*ej...

Autor: map - 
30. listopadu 2014
21:55

Každý by chtěl svého Šloufa, říkalo se. Pro kariéru Miloše Zemana dělal psí kusy. Jenže – když si pak takového Miroslava Šloufa (66) znepřátelíte, může leccos prozradit. A právě tak to teď v knize: „Jak se dobývá Hrad a jiné taje politiky,“ udělal.

O jeho pití

Samozřejmě, měl jsem neustále obavy z Milošových chyb – úletů z velké únavy a třeba i z pití... Ví velmi dobře, jak jsem na něm klečel při všech oficiálních příležitostech a vůbec při jeho veřejných vystoupeních a asi si taky pamatuje, že mu to bylo někdy nepříjemné. Jenže si z něj lidi oprávněně neutahovali jako z posledního opilce, což je pro hlavu státu skutečně krajně nedůstojné.

O Paroubkovi

To je prapodivná, temná a zlá postava. Mimochodem mě nepřímo oslovil, abych s ním v politice spolupracoval. Raději nebudu ani publikovat, co jsem mu vzkázal…

O přezdívce

Když ho (Zemana… pozn. red.) někdo naštval hodně, dokázal se i hodně zabejčit. Pak jsme se k němu nahlásili s (Pavlem) Dostálem, a ten mu jedovatě pravil: „Hele, Bimbo, přestaň vysí*at a koukej poslouchat Mirka, má pravdu!“

zabibol ( 1. prosince 2014 21:56 )

Komunisticko-fašistický blábol na zakázku Ruska.

mnpv ( 1. prosince 2014 18:24 )

A proč ne? Koupili jsme Zemanovu knížku, kde popisoval tehdejší ministryni jako šlapku,tak teď se něco dovíme o hulvátovi co sedí na hradě. Nebýt Šloufa, tak objímá namrzlé stromy na Vysočině, to vědí všichni snad.

crowen ( 1. prosince 2014 11:28 )

a hodně stránek o ní ještě bude

zabibol ( 1. prosince 2014 11:15 )

Ruský patolízal Bimbo!!!!!

salto ( 1. prosince 2014 08:33 )

Šlouf je rovnej asi jako vývrtka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa