Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Se Zemanem ve Střední Asii: Vítaly ho mráz, sníh a dívka v kroji s pugétem!

Autor: vr - 
23. listopadu 2014
18:28

Miloš Zeman vyrazil na další asijskou misi. A zatímco v Česku panuje teplotně velmi mírný podzim, v Kazachstánu to bylo jiné kafe. Vedle sněhu a mrazu však prezidenta přivítala i dívenka v kroji s pugétem rudých růží. 

Čemu nemůže odolat hlava státu Miloš Zeman (70)? Cigaretě, úderné vulgaritě a evidentně také červeným růžím! Dokázal to, když v neděli večer přiletěl do Astany, hlavního města Kazachstánu, kde zahájil státní návštěvu.

Na letišti jej v mrazu a sněhu vítala mimo jiné také krásná dívka v krojí s pugétem. A než jej Zeman jako obvykle jen posunkem přesměroval na svého šéfa protokolu Jindřicha Forejta (37), labužnicky k němu přičichl.

Co Zemana v Kazachstánu čeká? Mimo jiné setkání s hlavou státu Nursultanem Nazarbajevem (74), který je ve funkci od roku 1990, či tamním předsedou vlády. Po dvou dnech se pak z Astany přesune do Dušanbe, hlavního města Tádžikistánu. A Blesk je u toho!

cid2000 ( 24. listopadu 2014 13:22 )

Tady je potřeba spojit síly. Havlisté s kalouskovci/bakalovcema jsou jednotní a ke všemu odhodlaní mafiáni.A vy se tady zase hádáte a polemizujete.Tahle parta mafiánů připravuje Český Majdan!!Stačí sehnat a zaplatit pár tisíc lidí(rozdat jim červené karty,transparenty,vlajky), nejlépe studentů, mládeže, pár set radikálních fanoušků Sparty,Slávie,Baníku, kteří uvítají nějaký masakr, možnost si dokopat pár lidí a demokratický převrat je tady vážení jako fík!!!Tahle skupina mafio-oligarchů z SOS09,Oo.Dd.Ss. uvažuje , že nechá dovést do České republiky i pár tisíc zaplacených nezaměstnaných občanů z Polska a Ukrajiny autobusama!!Budou ze sebe dělat v davech v Praze České občany co nesouhlasí s volbama!!!Tuto informaci přepošlete dál!!!Obávám se, že se připravuje i něco závažnějšího většího na Zemana.Už teď se v Tv,rádiu,novinách nikdo oficiálně nedozví co vlastně řekl a jak to řekl.Všechna jeho veřejná prohlášení občanům jsou pokroucená,neůplnná,úmyslně vytržená z kontekstu!!Jak je toto možné, že se nedozvím jako občan co řekl náš oficiálně demokraticky zvolený prezident České republiky občanům?Kdo má tuhle moc dezinformací/informací,že se může veřejně lhát a dezinformovat přímo ve státní Tv Čt24?.............připravme se na Český Majdan v režii havlovců a CIA!!!!Někdo si přeje aby ČR nebyla suveréní stát co si občas sem tam rozhodne věci podle svého!!...........češi jsou vždy zabořeni buď, v Ruské nebo USA p.r.d.e.l.y.

annakarenina ( 24. listopadu 2014 13:01 )

Kazachstan je velika, krasna zeme s obrovskym nerostnym bohatstvim.

sars ( 24. listopadu 2014 12:10 )

 Do intoše mam daleko, ja studoval na ulici, vis tam se nejlépe naučíš.

sars ( 24. listopadu 2014 11:59 )

 Orientace na autokraticke režimy je nový trend, pana presidenta. ...

sars ( 24. listopadu 2014 11:51 )

 Tak to se ti divim že tady na ,, plesku" jedeš své pravdy, ja myslel že intoši diskutujou jinde? Jak říkám každý fandí někomu. ...PS není to z prstu, časem ti to taky dojde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa