Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babišova ministryně překvapila: Ukázala Krausovi tetování. A má jich více!

Autor: simao - 
22. listopadu 2014
21:00

Tahle bývalá státní úřednice z Úřadu vlády se nezdá! Ministryně Karla Šlechtová se v show Jana Krause na Primě odhalila. A ukázala své tetování na ruce. Protřelého moderátora se jí podařilo dokonce zaskočit. Nemá prý jen jedno! Co pro ní kérky znamenají?

Karlu Šlechtovou nominovalo ANO na uvolněnou pozici ministryně pro místní rozvoj, odkud odešla Věra Jourová. A Šlechtová zpočátku vypadala sice jako odborník, ale mluvící naprosto jiným jazykem, než většina obyvatelstva. Kromě zahlcení odbornými výrazy se na přetřes dostala i její vizáž, kterou však postupně upravila - změnila účes, zjemnila líčení a tlusté černé stíny kolem očí byly rázem minulostí... Šlechtová však tento týden v show Jana Krause na FTV Prima doslova šokovala. Má tetování a ne jen jedno. Kdo by to do ní řekl!

Každá kérka má svůj význam

"Prosím vás, jsem slyšel, že vy taky jste nějak potetovaná," vyzvídal Jan Kraus a mermo mocí chtěl vidět kérku ministryně, protože ve vládě není patrně moc potetovaných ministrů. "Já nemám jenom jednu," vypálila Šlechtová na Krause. "Pro mně má tetování určité významy. Každá moje kéra má význam," začala šéfka ministerstva vysvětlovat. "Věřím v přírodu a veškerá má tetování souvisí s přírodou," dodala.

Na sobě má vytetované kořeny stromů a větve. "Kde máte kořeny?," divil se Kraus a zvědavě si ministryni prohlížel. "Mám někde... To jsou jako kořeny stromů se suky," odzbrojila opět Šlechtová Krause. "Já nevím, jestli chcete vidět nohu, jednu ruku, druhou ruku, záda, krk, menší, větší kérku, co si přejete. Sdělte," zaskočila moderátora znovu. A nakonec Krausovi ukázala potetovanou ruku. "Tak si dáme kořeny se sukama, souhlasíte?," ptala se Šlechtová diváků a sklidila potlesk. "Dneska jsem tady poprvé, tak stačila jedna," dodala poté, co tetování ukázala Česku. 

S Krausem se však dostali mj. i k prvnímu vystoupení Šlechtové ve Sněmovně, kterým výrazně popudila poslance. "Vy jste zákonodárci, všichni. Já jsem se domnívala, že fungujete jinak. Já jsem se domnívala, že máte vzájemný respekt, já jsem se domnívala, že tady nejsou žádné vulgarity. Já jsem se domnívala, že to opravdu funguje jako poslanecká sněmovna," pustila se v říjnu do poslanců. 

"Posílali mě zpátky na základní školu a podobně," vzpomínala nyní ve studiu u Krause Šlechtová. "Já jsem tam byla tři dny a tři dny jsem tam opravdu fyzicky seděla. A opravdu je to něco jiného, než když se na to díváte v televizi," upozornila Šlechtová ve vysílání FTV Prima. "Já jsem se domnívala, že jako nováčkovi to vezmou pozitivně, že vlastně ocení můj názor jako nováčka. A bezprostřední upřímnost po těch třech dnech, co jsem tam seděla," uvedla ministryně. Na pochopení však nenarazila, na rozdíl od upjaté odbornice při tiskovkách však ukázala i svou lidskou tvář. Ostatně stejně jako při odhalení svého "tetovacího tajemství".

sabaton ( 20. ledna 2015 10:40 )

Babochlap. Chudák partner.

cujevuxo ( 23. listopadu 2014 18:35 )

divím se že Karla měla potřebu lézt do pořadu jednomu z největších blbečků v čr

ninunka ( 23. listopadu 2014 18:29 )

každá kérka má psychický podtext tak snad p. ministryně bude už snad s tou přírodou a se světem srovnaná

ninunka ( 23. listopadu 2014 18:28 )

kérky si nechávají dělat lidé- kteří v podstextu svého tetování ukrývají nějaké duševní trauma- prostě kérka je psychický vryp na duši - a klidně ať si to nazývá přírodou- ale to je hlavně v hlavě Tak snad p. ministyně bude v práci vyrovnaný jedinec- pochybuji při tolika kérkách

Toma?_Potyka ( 23. listopadu 2014 17:51 )

Nejste gay?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa