Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pussy a ruský švábe: Na Zemana pořvávali nadávky, přemalovali i značky

Autor: simao - 
11. listopadu 2014
13:03

Jako bumerang se mu vrací vulgarity, které pronesl v Hovorech z Lán. Miloš Zeman vyrazil na další část inspekční cesty po Moravskoslezském kraji. „Pussy“, napsal kdosi před prezidentovým příjezdem na ceduli Krnova. „Ruský švábe“, pokřikovali na Zemana pro změnu v Opavě.

Prezidentská kolona dnes zamířila do Opavy, kde se Zeman setkal s představiteli města a také s občany. „Ruský šváb, ruský šváb, ruský šváb,“ skandoval neznámý muž na Zemana, který zrovna vystoupil z prezidentské limuzíny. Za svůj pokřik se dočkal i nesmělého potlesku.

„Hanba! Hanba Opavě,“ dodal křikloun. „Proč Opavě?“ usmál se Zeman. Z kritiky si těžkou hlavu patrně nedělal, vykolejit se nenechal. Serveru idnes.cz vysvětlil muž své pohnutky. „Jsem nespokojen s tím, co prezident v souvislosti s Ruskem a Čínou předvádí,“ uvedl nespokojený občan.

„Na křiklouny si musíme v demokracii zvyknout, jsou všude,“ upozornil však Zeman. Včera v Havířově si přitom na oko stěžoval, že se ho nikdo na vulgarity neptal. V hornickém městě ho při setkání s občany přivítal pouze transparent se srdíčkem a heslem: „K*rva, k*nda, sr*čka, to je naše značka“. Zeman na to reagoval tradičně po svém.

Dnes jej pak v Opavě vítal transparent „Neschovávaj nás za k*ndy.“ „Chtěly jsme upozornit na to, že by se nemělo řešit jen to, že prezident mluví jako hulvát, tím se prezentuje pouze on sám. Spíše bychom se měli zabývat například tím, co prohlásil o lidských právech v Číně,“ vysvětlovaly na serveru novinky.cz studentky ze Slezské univerzity, proč vyrazily s transparentem do ulic.

Z Krnova se stala „Pussy“. Kvůli Zemanovi

Zemanovy kontroverzní Hovory z Lán tak nenechaly lidi v klidu ani během prezidentovy návštěvy Moravskoslezského kraje. Předtím, než zamířil do Krnova, přepsal někdo název obce na bílo-černé ceduli na „pussy“ v narážce na Zemanova slova o ruské dívčí punkové skupině Pussy Riot. 

ninka64 ( 15. listopadu 2014 22:56 )

http://www.k213.cz/Pussy-Riot-v-plne-nahote

ninka64 ( 15. listopadu 2014 22:56 )

http://www.k213.cz/Pussy-Riot-v-plne-nahote

ninka64 ( 15. listopadu 2014 22:55 )

http://www.k213.cz/Pussy-Riot-v-plne-nahote

zarazenyprd ( 13. listopadu 2014 11:02 )

Každá generace má takového Milouše, jakého si zaslouží. Ti starší měli Jakeše.

zarazenyprd ( 13. listopadu 2014 11:01 )

Bravo. Takže vrazi z vólstrýtu nařídili Zemanovi, aby mluvil jako dobytek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa