Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ministr Chládek staví vilu! Koupil parcelu za 1,3 milionu

Autor: Eva Pospíšilová - 
8. listopadu 2014
05:00

Jako učitel by zřejmě na stavbu domu ani nepomýšlel. Jako ministr má už ale Marcel Chládek (46) dokonce i vykolíkováno. Ve vilové čtvrti v Novém Strašecí na Rakovnicku si totiž letos za 1,3 milionu koupil parcelu.

Současný ministr školství původně vyučoval na základních a středních školách. Nedávno ale přiznal, proč toto povolání pověsil na hřebík a dal se na politiku.

„Odešel jsem z pozice učitele ve chvíli, kdy jsem zjistil, že tím neuživím rodinu,“ uvedl s tím, že coby kantor pobíral plat ve výši osm tisíc korun. Peníze tak už teď Chládka zřejmě netrápí.

Coby ministr si výrazně polepšil. I s náhradami si měsíčně přijde na více než 122 tisíc. Dokázal z toho ale ušetřit 1,3 milionu na parcelu v Novém Strašecí, kterou si s manželkou Janou (31) koupil letos v dubnu?

Z jakých zdrojů nákup financoval? „Bylo to z rodinných úspor,“ vzkázal Blesku s tím, že parcelu si pořídil na stavbu domku. Teď žije v řadovém domě. „Z jeho prodeje budu také financovat stavbu v Novém Strašecí,“ dodal ministr. Stavět chce začít příští rok.

tenzmrtodvedle ( 9. listopadu 2014 10:50 )

 A hele,par mesicu na postu a uz si stihnul nakrast na barak.Ten se neztrati,klucik sikovnej.

borjar ( 8. listopadu 2014 17:57 )

 Vysmaty kuliferda . Krajnova má kabelu za 70 . Ja dru u pasu i v sobotu a nakipujiu na trznkcich.. Verim v posmtny život , tam si budu uzivat . Zatím co oni se posmazi v pekle.

dyskrymynaclja ( 8. listopadu 2014 13:52 )

Tenhle vejlupek asi bude rodina s čunkem,ten taky dokázal našetřit z houna miliony

pepen ( 8. listopadu 2014 13:03 )

ČEŠI JSTE ODPORNÝ NÁROD!!!!!!NEUMÍTE SE OZVAT NA PRAVÝCH MÍSTECH-VIZ.CÍRKEVNÍ RESTITUCE A JINÉ KAUZI CO TU POLITICI NAPÁCHALI A JEJICH KUMPÁNI!!!!!TADY JEDEN DRUHÉHO NAPADÁTE-NADÁVÁTE SI DO HOSPODSKÝCH LŮZ ATD!!!!!PROTO TO V TÉTO ZEMI TAK VYPADÁ....TADY SE MŮŽETE VYŘÁDIT NADÁVKAMI JEDEN NA DRUHÉM-JSTE OPRAVDU DIVNÝ NÁROD!!!!PROBERTE SE PROBOHA-JINAK TO TU ROZKRADOU A VYTUNELUJÍ!!!!STAČÍ TROCHU PŘEMÝŠLET!!!!SLYŠEL JSEM,ŽE 17.11 MÁ BÝT DEMONSTRACE NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ-KVŮLI ODVOLÁNÍ ZEMANA.KVŮLI POUŽITÍ NESLUŠNÉHO SLOVA V RÁDIU-*** SEM *** TAM!!!!TAK TOHO VYUŽIJTE TAKY K TOMU A TÉŽ PROTESTOVAT PROTI JINÝM KAUZAM V ČECHÁCH!!!!!!TUNELOVÁNÍ,ROZKRÁDÁNÍ STÁTU,CÍRKEVNÍ RESTITUCE ATD!!!!!

abcd.adcb ( 8. listopadu 2014 12:02 )

Závistivá hospodská lůza zase mele hovadiny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa