Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tak šel čas s Jiřím Paroubkem: Buldozer a sexy mozek sekne s politikou!

Autor: Jaroslav Šimáček - 
7. listopadu 2014
05:19

»Kdo z vás to má«, »vajíčkové útoky« či »sexy mozek«. Jen pár pikantností, kterými se expremiér Jiří Paroubek (62) zapsal v paměti lidí. Včera však na serveru Vaše věc oznámil, že jeho dráha v politice nadobro končí. nastal čas říct sbohem, Džordžíno!

Do konce listopadu chce totiž odejít z pozice předsedy LEV 21, se kterou volební úspěchy moc neslavil. „Mojí prioritou je teď rodina a hlavně moje pětiletá dcera,“ řekl Blesku a dodal, že reakce lidí, kterým možná tato informace udělá radost, jsou mu »jedno«. Chce se teď prý věnovat hlavně podnikání.

Paroubek se tak zařadil po bok dalších expředsedů vlády, kteří po konci v premiérském křesle na veřejnou správu zanevřeli úplně – Petra Nečase (49) a Mirka Topolánka (58). Olomoucký rodák Paroubek byl premiérem od dubna 2005 (po odstoupení Stanislava Grosse) do srpna 2006. Šéfem ČSSD byl do června 2010.

Jiří Paroubek prozradil tajemství, jak se udržuje v kondici. Jiří Paroubek prozradil tajemství, jak se udržuje v kondici. | Ahaonline.cz

Jiří Paroubek je stále v kondici. Vděčí za to i omlazovacímu cvičení chuej čchun-jung.

Červenec 2007 - Stále ženatý Paroubek si vyrazil do Kežmaroku s milenkou Petrou Kováčovou. V listopadu se vzali. Petra prý na Jiřím obdivuje jeho sexy mozek. Červenec 2007 - Stále ženatý Paroubek si vyrazil do Kežmaroku s milenkou Petrou Kováčovou. V listopadu se vzali. Petra prý na Jiřím obdivuje jeho sexy mozek. | Blesk

Červenec 2007 - Stále ženatý Paroubek si vyrazil do Kežmaroku s milenkou Petrou Kováčovou. V listopadu se vzali. Petra prý na Jiřím obdivuje jeho sexy mozek.

Jiří Paroubek jako sportovec při běhu na pláži Jiří Paroubek jako sportovec při běhu na pláži | Blesk - od čtenáře

Na pláži, jako doma jsem... Jiří Paroubek a další z jeho dnes již legendárních fotek.

612255:full:true:true

Jiří Paroubek s dcerou Margaritou. Právě té se chce po odchodu z politiky věnovat více, než doposud.

Krásná tlumočnice Petra je autorkou výroku o sexymozku. Krásná tlumočnice Petra je autorkou výroku o sexymozku. | Blesk – Zbyněk Pecák

Jiří Paroubek žije se svou druhou manželkou, pohlednou Petrou Paroubkovou. Stejně jako on podniká, v minulosti dělala tlumočnici.

Jiří Paroubek na předvolebním mítinku v roce 2009 Jiří Paroubek na předvolebním mítinku v roce 2009 | Blesk - Zbyněk Pecák

Politik to vždy nemá v Česku úplně snadné. Své ví i Jiří Paroubek, který čelil v dobách šéfování ČSSD i vajíčkovým útokům. K současné politické scéně však také není Paroubek nijak vstřícný. "Intriky, podrazy, lumpárny všeho druhu, nekonečná vulgarita, lhostejnost k lidem a nezájem o stát, to je, co vidím kolem sebe. Proč bych se s tím ještě špinil a mluvil o tom. Berlusconizace státu. Různí ti Bakalové a Babišové… To, že se země vydává v něčem špatným směrem...," poznamenal Paroubek ve svém "bilančním" rozhovoru před odchodem z politiky pro vasevec.cz. On sám měl však při letech v čele sociální demokracie také jednu přezdívku - Džordžíno.

Expremiér Paroubek griluje maso. Expremiér Paroubek griluje maso. | Foto Aha - Alexandr Malachovský

Co bude dělat Paroubek po odchodu z politiky? Chce více času i pro své záliby, samozřejmě musí ale myslet i na obživu. "K tomu, abych rodinu zajistil, jsou potřeba peníze. Zabývám se ekonomickým poradenstvím. Slušně vydělávám. Připravuji ještě další dva až tři podnikatelské projekty, které přinesou – pokud vyjdou – dlouhodobé a stabilní příjmy pro mou rodinu," svěřil se Paroubek na webu vasevec.cz. Dámy a pánové, kdo z vás to má?

Video Paroubek musí platit mluvčímu Zemana za urážky: Jsi prolhaný hlupák! - Blesk TV
Video se připravuje ...

sores ( 7. listopadu 2014 09:37 )

Proč by neskončil když má slušně nahrabáno! Je to nejlepší povolání na světě ohledně financí, dělat politiku nebo v šoubyznysu. Šikovný zloděj je na tom také velmi dobře.Když si mohl Paroubek dovolit koupit dům v Řecku, tak není co dodávat.

lynx ( 7. listopadu 2014 09:19 )

Jirko. Když se uskrovníš a bude ti stačit 1 mega/rok, tak ti těch 400 mega za Unipetrol bude stačit na 400 let. 83 tis./měs je slušná výplata. Za to si muzes 4x do roka zajet na chajdu do Řecka a i na kabelku pro panímámu zbude.

mandat ( 7. listopadu 2014 08:55 )

Velice nesympaticky clovek.

libor123 ( 7. listopadu 2014 08:51 )

 No konečně pochopil, že pšenka mu v politice nepokvete. Zas o jednoho v.la míň.

tgbb. ( 7. listopadu 2014 08:48 )

Proč se nemluví o jeho synovi z prvního manželství? Ten proslul zejména tím, že opustil svou milenku v době, kdy mu v porodnici rodila dítě. Džodžíno tvrdil, že se o ně postarají. Jo prd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa