Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zeman byl u klenotů opilý, táhlo to z něj, tvrdí Němcová!

Autor: simao - 
6. listopadu 2014
20:55

Ani Miroslava Němcová neušetřila prezidenta Zemana za vulgarity, které pronesl v Hovorech z Lán. Vedle kauzy „K*nda“ však vzpomněla i na Zemanovu virózu - a s odstupem času tvrdí, že byl Zeman skutečně u korunovačních klenotů opilý! Politička ODS prý měla sto chutí ceremoniál přerušit tím, že by odešla s klíčem od klenotů.

Miroslavu Němcovou vyzpovídala Daniela Drtinová, která po konci v ČT moderuje spolu s Martinem Veselovským v internetové televizi. Někdejší šéfka Sněmovny Němcová odpovídala i na otázku, zda byla někdy svědkem situace, kdy byl prezident na veřejnosti opilý.

„Byla,“ tvrdila Němcová ve vysílání DV TV. Kdy? „Bylo to při korunovačních klenotech,“ potvrdila Němcová to, co patrně takřka každému při jejích slovech vyvstalo na paměti.

Také kauza prezidentovy virózy se nyní připomíná v souvislosti s kontroverzními Hovory z Lán, kde Miloš Zeman vulgarismy nešetřil. Kolem českého prezidenta je opět pořádně rušno. Nejen v Česku, všímá si i zahraničí...

Video Zprávy: Zemanův skandální projev: 5 sprosťáren v 60 minutách. - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Miroslava Němcová nyní oprášila dřívější Zemanovu eskapádu. Jak Němcová poznala, že byl Zeman opilý? „Mohl vrávorat z jiných důvodů, ale poznala jsem to proto, protože jsem byla těsně vedle něj a z toho dechu cítíte, jestli má virózu, nebo je tam jiný důvod,“ řekla Němcová v DV TV. V Jednu chvíli prý přemýšlela, že s klíčem odejde a ceremonie nebude moci pokračovat. Pak se však rozhodla takový rozruch nedělat.

Jako by toho nyní Němcová trochu litovala. Politička z ODS však upozornila, že by odešla bez důkazu. Proti Zemanovi si ale nyní neodpustila jiný výpad. A sice v souvislosti s kontroverzním vysíláním v Českém rozhlasu.    

„Jestliže prezident republiky, ať už záměrně, nebo nezáměrně, v přímém přenosu, to si je vědom, že je to přímý přenos, že to jde do éteru, že je období Dušiček, že lidé chtějí slyšet nějaké povzbuzení, že situace kolem nás není úplně jednoduchá, použije slova, která použil, tak to říká člověk, který nad sebou nemá kontrolu,“ myslí si Němcová.

Video Zemanova viróza: Prezident se klátil, potil, nebyl zkrátka ve formě! - Blesk.cz
Video se připravuje ...

misha46 ( 22. listopadu 2014 17:44 )

Z gruntu poctivá a rovná ženská, mluvím k tobě: nechť se ti od příštího měsíce začne ve tvém životě vracet to, co jsi vědomě způsobila poctivým občanům tohoto státu, který tě živí a z jejichž peněz žiješ.

pozorovatel2013 ( 11. listopadu 2014 09:43 )

Pro Němcovou: Kuš ty jedna pizdo nemytá, závistivá připomínáš jednou moji sousedku! Já ne, to oni velebnosti, já pomáhám lidem, já jsem taková hodná a nenechám nikoho ve štychu.

pozorovatel2013 ( 11. listopadu 2014 09:39 )

TY TO UŽ NEHUL A NECHLASTEJ HLUPÁKU

pozorovatel2013 ( 11. listopadu 2014 09:38 )

a ty jsi hovado ,hovado a hovado! stačí ti to napsat třikrát ty vemínko z kozy?

pozorovatel2013 ( 11. listopadu 2014 09:37 )

dost trefné a výstižné!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa