Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemana zhudebnili, internet se baví: Prezident má hit Kun*a sem, kun*a tam!

Autor: simao - 
3. listopadu 2014
13:00

Sotva trochu utichla sranda kolem Zemanova metálu na mikině režiséra Sedláčka, naběhl si tentokrát sám prezident. A to pořádně. Svými vulgaritami v Hovorech z Lán, které vicepremiér Bělobrádek na Twitteru navrhl přejmenovat na „Hovory z Vidlán“. Zemanovy sprosťárny přitom už stihly „zlaté české ručičky“ i zhudebnit.

Češi mají svérázný smysl pro humor. A i když řadu lidí rozlítila sprostá slova, která v přímém přenosu vypustil ve vysílání Českého rozhlasu prezident Miloš Zeman, brzy si uživatelé sociálních sítí začali dělat z nové aféry srandu. Tohle vypadá na další virózu!

Slova Miloše Zemana z Hovorů z Lán se stala mj. předlohou pro novou píseň Kun*a sem, kun*a tam. Po sociálních sítích pak začal kolovat i další hudební kousek „Kun*y z Lán“... Tyhle remixy ale dětem rozhodně nepouštějte.

Miloš Zeman - Kundy z Lán (rmx) by Filip Titlbach on Mixcloud

Terčem vtípků se však stala i Zemanova angličtina, kdy anglické slůvko „pussy“ v souvislosti s ruskými rebelkami Pussy Riot vyslovoval jako „pasy“.

Zemanovy vulgární Hovory z Lán vyvolaly vlnu vtípků Zemanovy vulgární Hovory z Lán vyvolaly vlnu vtípků | Facebook

Ke slovům prezidenta Zemana se na sociálních sítích brzy začali vyjadřovat i politici. Šéf lidovců Pavel Bělobrádek vtipně glosoval již nedávné předávání státních vyznamenání na Hradě. Když Miloš Zeman připnul medaili Za zásluhy na fleecovou mikinu režiséra Sedláčka, napsal Bělobrádek: „Až půjdu příště na Hrad, vezmu si tepláky a tričko se Sandokanem.“ Tentokrát nadhodil jinou věc. „Hlasujte: přejmenovat Hovory z Lán na Hovory z lejn nebo Hovory z lajn... Další verze: Hovory z Vidlán.“

Neohrozil však prezident Miloš Zeman tím, že se rozpovídal nejen o kun*ách, ale i ku*vách a ho*nech, tak trochu mravní výchovu mládeže? 

Zemanovu nedělní chvilku vulgarismů přitom odsoudila i slovenská média. „Šokované posluchače Českého rozhlasu, kteří chtěli poslouchat pravidelné Hovory z Lán s českým prezidentem Zemanem, zaplavila sprška vulgarismů. Zeman jimi skutečně nešetřil,“ uvedl v dnešním vydání list Plus jeden deň, podle kterého si Zeman opět nebral servítky.

„Český prezident Miloš Zeman už překvapil během svých veřejných vystoupení ledasčím. Tentokráte během rozhovoru naživo v Českém rozhlasu to pořádně přehnal,“ míní portál Omédiách.com, podle kterého by přepis zmiňovaného rozhovoru mohl sloužit jako předloha pro slovník vulgarismů. 

Video Zemanův skandální projev: 5 sprosťáren v 60 minutách - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

anjelik ( 5. listopadu 2014 20:21 )

A ked Pali Habera na Zemana povedal na festivaloch,ze Zemna sa nevie obliekat tak uz ste robili z toho haloo a chceli ho aj zazalovat.Teraz urcite je ticho kvoli jednemu Zemanovi a bulvarom a jedneho cloveka ktori bol na festivlaoch ozrati a co pocul uplne ine ako to bolo.Chcem vidiet znova Pala Haberu a pekne Vianoce.

tipr ( 5. listopadu 2014 13:49 )

Jééé, zhudebnili projev o pražské kavárně v podání Zemana. o prážské kavárně si toto už i vrabci na střeše štěbetají , není div že se to doneslo až na Hrad. Kchááárl sem, Kcháárl tam Jsou to pussy , jen co je pravda

zabibol ( 5. listopadu 2014 09:22 )

Co by jste chtěli, vždyť náš preziden alias komunistická ovarová hlava je na hradě užitečnější než kupka hnoje. Chlastá a rozdává metály na ambasádě ruských okupantů.

keep.smiling ( 4. listopadu 2014 20:25 )

ona totiž sprostota - špinavost - sídlí v duši, ne ve slovech!!

keep.smiling ( 4. listopadu 2014 20:24 )

a je s podivem, jak se může preident republiky urážet, např. jedny noviny mají v nadpisu o něm slovo "idiot"... Prezident leží médiům v žaludku hodně dlouho, takže se chopí každé příležitosti ho shazovat, očerňovat. )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa