Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy Alex je zpátky! Mynářova partnerka opět moderuje v Praze

Autor: Marcel Mihalik, Vera Renovica, lmk - 
22. října 2014
05:40

Kvůli vztahu s prezidentským kancléřem Vratislavem Mynářem přišla o džob snů. Podle zjištění Blesku už je ale moderátorka Alexandra Nosková (31) na své »židli« zpátky. Co se změnilo?

Rozvedený Mynář a Nosková jsou spolu od loňského září. Když se to provalilo, přišla brunetka o post moderátorky zpravodajství v pražském studiu České televize. To aby se nedostala kvůli svému vztahu s vysoce postaveným státním úředníkem do střetu zájmu. Vrátila se k »zácpám« – tedy moderování dopravního zpravodajství. Posléze se propracovala až k moderování zpráv z brněnského studia, kde konflikt zájmů hrozit neměl.

Od konce září je však Alex opět v Praze, ze které moderuje Události v regionech. Vratislav Mynář, kterého jsme kontaktovali, se k celé věci nechtěl vyjadřovat a přesměroval nás na svoji partnerku. „Její sesazení bylo nefér,“ řekl však v minulosti. Nosková komentovat své nové angažmá odmítla se slovy: „Prosím požádejte o komentář tiskové oddělení České televize.“ Ani to ale nebylo moc sdílné.

Podle informací Blesku je Nosková v televizi soustavně za svůj vztah a za fakt, že se s Mynářem objevuje v jiných médiích, kritizována. Na to, jestli je skutečně ve střetu zájmů, ale přijdeme ve chvíli, kdy bude muset ze studia moderovat rozhovor se svým »milým« v souvislosti s regionálním zpravodajstvím. Osloví ho v přímém přenosu »pane kancléři« anebo »miláčku«?

Z kodexu ČT o střetu zájmů

„Pochyby o nestrannosti nebo předpojatosti vznikají zejména, když určitá osoba je nebo byla spojena se subjektem, o němž má být informováno, rodinným, přátelským, pracovním, členským, smluvním nebo konfliktním poměrem, případně od takového subjektu přijímá nebo přijímala určité výhody či požitky nebo se i jinak účastnil na jeho činnosti.“

znalec ( 22. října 2014 10:31 )

....a jestlipak má pan kancelář už svoji bezpečnostní prověrku, standardní úředník třeba na ministerstvu ji má hotovou do 14 dnů...

borka30 ( 22. října 2014 10:09 )

Je to správné, že je zpátky. Je to velice příjemná, milá moderátorka.

selmalita ( 22. října 2014 09:41 )

Také jí fandím.Hlavně aby nepoužívala tu hroznou HANTÝRKU jako většina b.bečků a b.bek ze zpravodajství ČT a uvědomila si,že jde o televizi s celostátní působností a pražská hantýrka je tedy NEPŘIJATELNÁ.

zada ( 22. října 2014 08:28 )

Slečna Nosková je super, a co se týká jejího "odejití z ČT" , tak to bylo nefér od ČT. Vrátila se, protože by museli vyhodit i tu "můru" z hlavního zpravodajství, která si vzala za muže lobbisdtu a kontraverzního podnikatele, o kterém se vedou hrozné řeči v celé ČR. Tak ta tam mohla zůstat a tahle ne?? A přitom Nosková má určitě zcela lepší kvality než tamta černovlasá vyhublá bárbí z hlavního zpravodajství. Slečno Nosková, a´t se Vám daří. Bylo to od ČT absolutně diskriminační!!!!!!

venca80 ( 22. října 2014 08:14 )

Jojo je to super kůže... Škoda že takové baby jsou jen pro vlivné a prachaté... No závidím mu, co naplat...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa